GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μήνυμα" έστειλε η βασίλισσα Ελισάβετ στον Τραμπ - Πώς έσπασε το πρωτόκολλο - ΦΩΤΟ

Τρεις καρφίτσες άκρως συμβολικές επέλεξε να φορέσει τις τρεις ημέρες της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανί...

Τρεις καρφίτσες άκρως συμβολικές επέλεξε να φορέσει τις τρεις ημέρες της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία, η βασίλισσα Ελισάβετ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει μήνυμα στον Αμερικανό πρόεδρο, σύμφωνα με τους χρήστες των social media.

Συγκεκριμένα, όπως λέγεται, η βασίλισσα επέλεξε προσεκτικά τα κοσμήματά της για να εκφράσει τη διαμαρτυρία της κατά της πολιτικής του Τραμπ, ίσως και για να τον ταπεινώσει, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η μια καρφίτσα ήταν δώρο του τέως προεδρικού ζεύγους Ομπάμα, μια άλλη είχε ιστορική σημασία καθώς η Ελισάβετ τη φορούσε στην κηδεία του πατέρα της και η τρίτη ήταν δώρο του πρώην κυβερνήτη του Καναδά, χώρα που πρόσφατα επέκρινε ανοικτά ο Τραμπ.

Έτσι, άρχισαν οι εικασίες ότι η βασίλισσα έστειλε πολιτικό μήνυμα κάτι που της απαγορεύει το πρωτόκολλο, καθώς δεν επιτρέπεται τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να πάρουν θέση πολιτικά. Ωστόσο, παρατηρητές επιμένουν ότι η Ελισάβετ ήθελε να περάσει διακριτικά κάποια μηνύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση