GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλ Σίσι με Τσίπρα: Ο λαός της Αιγύπτου στο πλευρό της Ελλάδας

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πορκαγιάς στην ανατολική Αττική εξέφρασε, κατά τη διάρκεια ...

Τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πορκαγιάς στην ανατολική Αττική εξέφρασε, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας, ο Αιγύπτιος Πρόεδρος, Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, στον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Σε σημερινή επίσημη ανακοίνωση της αιγυπτιακής Προεδρίας, αναφέρεται ότι «ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αλ Σίσι τόνισε πως η κυβέρνηση και ο λαός τής Αιγύπτου στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας, ανακοινώνοντας την πλήρη αλληλεγγύη της Αιγύπτου προς τον ελληνικό λαό σε αυτές τις οδυνηρές συνθήκες».

Σύμφωνα δήλωση του εκπροσώπου της αιγυπτιακής Προεδρίας, Μπάσαμ Ράντι, «ο Αιγύπτιος Πρόεδρος Αλ Σίσι επισήμανε ότι το Κάιρο είναι έτοιμο να παράσχει κάθε δυνατή υποστήριξη για την αντιμετώπιση αυτής της καταστροφής».

«Από την πλευρά του, ο Έλληνας Πρωθυπουργός εξέφρασε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του προς τον Πρόεδρο Αλ Σίσι για αυτήν τη χειρονομία και τη γενναιόδωρη προσφορά, εκτιμώντας την ιστορική φιλία μεταξύ των λαών της Αιγύπτου και της Ελλάδας» καταλήγει η ανακοίνωση της Προεδρίας.

Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση