GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπαλάφας: Αδιανόητη η στάση Δημοσχάκη- Λανθασμένη η παρουσία της Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν - ΒΙΝΤΕΟ

«Είχα πάει πριν από μια εβδομάδα στη Μόρια. Η κατάσταση εκεί είναι δύσκολη εντός στρατοπέδου και στα πέριξ γιατί υπάρχει πολύ περι...

«Είχα πάει πριν από μια εβδομάδα στη Μόρια. Η κατάσταση εκεί είναι δύσκολη εντός στρατοπέδου και στα πέριξ γιατί υπάρχει πολύ περισσότερος κόσμος από αυτόν που μπορεί να αντέξει η δομή» ανέφερε ο Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στο Ε.

Σχολιάζοντας τον πυροβολισμό ανήλικου πρόσφυγα από 78χρονο ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε ότι ηλικιωμένος είχε βεβαρημένο παρελθόν και σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει δικαιολογία για τη συγκεκριμένη επίθεση.

Ο κ. Μπαλάφας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Αναστάσιου Δημοσχάκη για τη Συνθήκη της Λωζάνης είπε πως «υπήρξαν δύο συγκεκριμένες ενέργειες. Η πρώτη ήταν η παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην ορκωμοσία Ερντογάν. Ήταν πολύ λανθασμένη η παρουσία της εκεί τη στιγμή που δύο΄Έλληνες βρίσκονται αυθαίρετα φυλακισμένοι στην Τουρκία και το δεύτερο έχει να κάνει με τη δήλωση Δημοσχάκη. Πάει χθες στην Ορεστιάδα και λέει για τη Συνθήκη της Λωζάνης. Είναι αδιανόητη η στάση του».

Δείτε το βίντεο του Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση