GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Ποσότητες ναρκωτικών βρέθηκαν πάνω σε τρία άτομα στη Θεσσαλονίκη και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους. Ειδικότερα, δύο άτομα 29 και...

Ποσότητες ναρκωτικών βρέθηκαν πάνω σε τρία άτομα στη Θεσσαλονίκη και οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή τους.
Ειδικότερα, δύο άτομα 29 και 26 ετών συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 1,72 κιλών, την οποία διέθεταν προς πώληση.
Επίσης, ένα τρίτο άτομο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Μουδανιών, όταν το σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης.
Στη συνέχεια της έρευνας στην οικία του συλληφθέντος βρέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 209 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες με ποσότητες ναρκωτικής ουσίας mdma βάρους 3,4 γραμμαρίων, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους 13,8 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.
Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση