GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική ανάρτηση της συζύγου του Νικόλαου Κοσσόρα που ταυτοποιήθηκε νεκρός: Τα λόγια χάνονται στην οδύνη

Ο Νίκος Κοσσόρας προστέθηκε στη λίστα με τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς. Η σύζυγός της με μια ανάρτηση στο facebook επιβεβαίωσε τ...

Ο Νίκος Κοσσόρας προστέθηκε στη λίστα με τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς. Η σύζυγός της με μια ανάρτηση στο facebook επιβεβαίωσε την οδυνηρή είδηση.

"ΤΕΛΟΣ. Ο Νίκος μου βεβαιώθηκε νεκρός. Τα λόγια χάνονται στην οδύνη. Θα μιλήσω γι' αυτόν όταν ξαναβρώ τις λέξεις" γράφει η Πολυμνία Κοσσόρα.

Ο γιός του, Άρης, πριν λίγες ημέρες είχε μιλήσει στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" αναφέροντας πως πια η οικογένεια δεν είχε ελπίδα ότι θα βρεθεί ζωντανός.

"Άλλοι σώθηκαν και ο πατέρας μου κατά πάσα πιθανότητα και πια δεν υπάρχει ελπίδα, είναι για να το λέμε ότι υπάρχει ελπίδα, γιατί βρέθηκε σε εκείνο το σημείο, που ήταν το μάτι του κυκλωνα" είχε δηλώσει. "Ο πατέρας μου με πήγε την Δευτέρα το απόγευμα στο αεροδρόμιο και με άφησε για πετάξω στο Λονδίνο, όπου εργάζομαι. Και στη συνέχεια επέστρεφε στο σπίτι μας στη Νέα Μάκρη. Χάσαμε το στίγμα του κατά τις 6 που ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα, όταν έβγαινε από το Πικέρμι στη Μαραθώνος, ερχόμενος προς Νέα Μάκρη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση