GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού έχει στη λίστα του ο Παναθηναϊκός

Δεν ψάχνει μόνο βασικό επιθετικό ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες. Πιο συγκεκριμένα αναζητεί και έναν στόπερ ο οποίος θα καλύπτει τ...

Δεν ψάχνει μόνο βασικό επιθετικό ο Παναθηναϊκός αυτές τις μέρες.

Πιο συγκεκριμένα αναζητεί και έναν στόπερ ο οποίος θα καλύπτει τη μεταγραφική «προϋπόθεση» - περιορισμό της ηλικίας των 23 ετών, καθώς εκτός από τους Κολοβέτσιο - Οικονόμου μόνο ο τραυματίας αυτή την περίοδο Δημήτρης Κουρμπέλης και «υπηρεσιακά» ο Ουσμάν Κουλιμπαλί μπορούν να αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.

Μάλιστα μια από τις περιπτώσεις Ελλήνων στόπερ που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι και ο 23χρονος Πραξιτέλης Βούρος. Δεν χρειάζεται... συστάσεις ο Γιώργος Δώνης. Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού αξιοποιήθηκε πέρυσι από τον κόουτς του Παναθηναϊκού στον ΑΠΟΕΛ, με του οποίου τη φανέλα έγραψε 24 συμμετοχές στη σεζόν. Οι έξι εξ’ αυτών στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου ήταν βασικός σε όλα τα ματς του ομίλου, εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τότεναμ και της Ντόρτμουντ!

Ο πρωταθλητής Κύπρου δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει ως δανεικό. Ήδη στα κυπριακά media ήδη έχουν γίνει αμυδρές αναφορές στο θέμα, αλλά ως τώρα τουλάχιστον δεν έχει γίνει επίσημη επαφή μεταξύ των δύο συλλόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση