GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα απρόοπτα στην παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα μικρό ατύχημα μπροστά στα μάτια του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, σημάδεψε τη σημερινή παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Σαν Ελιζέ, ...


Ένα μικρό ατύχημα μπροστά στα μάτια του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, σημάδεψε τη σημερινή παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Σαν Ελιζέ, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Εθνική Ημέρα.

Δύο μοτοσικλετιστές της αστυνομίας συγκρούστηκαν μεταξύ τους, ευτυχώς με χαμηλή ταχύτητα, ενώ εκτελούσαν φιγούρες, στο πλαίσιο μιας "χορογραφίας" στην οποία συμμετείχαν μοτοσικλέτες, άλογα και πεζοί στρατιώτες.

Οι αστυνομικοί πάντως σηκώθηκαν πολύ γρήγορα, υπό το βλέμμα του προέδρου Μακρόν, ο οποίος τους χαμογέλασε με κατανόηση.

Λίγο νωρίτερα, ένα από τα εννέα Alphajet που θα σχημάτιζαν στον ουρανό τη γαλλική σημαία, έβγαλε κόκκινο και όχι μπλε καπνό. Η Πολεμική Αεροπορία παραδέχτηκε ότι ήταν απλώς ένα λάθος. Το αεροσκάφος είχε εφοδιαστεί με κόκκινη και όχι με μπλε μπογιά. Στα εννέα Alphajet επέβαιναν και τρεις τραυματίες πολέμου, μέλη των Ειδικών Δυνάμεων της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση