GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Ο Καμμένος έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα της γελοιότητας - Πώς απάντησε ο υπουργός Άμυνας - ΒΙΝΤΕΟ -ΦΩΤΟ

Με σκληρά λόγια μίλησε για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας καυστικά στον ΣΚΑΪ "έχει δια...

Με σκληρά λόγια μίλησε για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο η Ντόρα Μπακογιάννη, λέγοντας καυστικά στον ΣΚΑΪ "έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα της γελοιότητας, είναι κωμικό. Ο κ. Καμμένος δεν είναι πρόβλημα για εμένα αλλά για τη χώρα".

Όπως επεσήμανε δικαιολογώντας τη θέση της "ακόμη και η χθεσινή εικόνα στο ΝΑΤΟ, είναι θλιβερή... Είναι θλιβερό ότι αυτό που όλοι οι υπουργοί Εξωτερικών και πρωθυπουργοί, επιστρέφοντας στη χώρα τους, θα λένε ότι είδαμε την ελληνική αντιπροσωπεία με δύο διαφορετικές θέσεις, του υπουργού Άμυνας και του υπουργού Εξωτερικών. Αποτελεί το ευτράπελο της Συνόδου. Η εικόνα δύο ανθρώπων κι ενός πρωθυπουργού όπου οι δύο βασικοί υπουργοί που ασχολούνται με τέτοια θέματα έχουν διαφορετικές θέσεις".

Στα όσα είπε η κυρία Μπακογιάννη απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μέσω twitter, χαρακτηρίζοντάς τη συνταξιούχο πολιτικό. Μάλιστα επισημαίνει στην ανάρτησή του ότι "την ίδια βάφτισε πολιτική γελοιότητα το 99% των Ελλήνων όταν έγινε πρόεδρος κόμματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση