GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην εντατική με σοβαρά εγκαύματα δύο αγόρια ύστερα από φωτιά στο σπίτι τους

Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης δύο ανήλικα αγόρια στο νοσοκομείο Χανίων. Τα παιδιά, 15 και 16 ετών, κι...

Με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ της Πέμπτης δύο ανήλικα αγόρια στο νοσοκομείο Χανίων. Τα παιδιά, 15 και 16 ετών, κινδύνευσαν να καούν ζωντανά όταν κάτω από συνθήκες που ερευνά η Πυροσβεστική, το σπίτι τους, στην Παλαιόχωρα Χανίων, τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς. Τα δύο αγόρια βρέθηκαν εγκλωβισμένα μέσα στις φλόγες και τους καπνούς και χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών, αλλά και κατοίκων της περιοχής που μπήκαν στο σπίτι και κατάφεραν να τους βγάλουν έξω.

Ωστόσο τα εγκαύματα σε όλο τους το σώμα ήταν σοβαρά, και τα παιδιά διασωληνώθηκαν και μπήκαν αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του cretapost, οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά τους σε εξειδικευμένο κέντρο στην Αθήνα με την διοίκηση του νοσοκομείου να προχωρά στις απαιτούμενες ενέργειες για την αεροδιακομιδή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση