GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Βέλγιο και Ολλανδία

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας που θα διεξαχθεί σε Βέλγιο και Ολλανδία...

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας που θα διεξαχθεί σε Βέλγιο και Ολλανδία με τα ονόματα των Μανθάτη και Βέργου να απουσιάζουν.

Αναλυτικά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Ευαγγέλου, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Κούτρης, Λάζαρος, Μάνος, Μάριν, Μασούρας, Μιράντα, Νικολάου, Πάρντο, Ποντένσε, Ρομαό, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Τζολάκης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν το πρωί της Παρασκευής για το Βέλγιο όπου και θα παραμείνουν μέχρι τις 21 Ιουλίου και στη συνέχεια θα μετακομίσουν στην Ολλανδία όπου θα παραμείνουν μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Κατά την παραμονή τους στις δύο αυτές χώρες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά σε φιλικούς αγώνες τους εξής αντιπάλους:

14/7 Τεσέντερλο – Ολυμπιακός (Thes Sport Centrum)

15/7 Έουπεν – Ολυμπιακός (Kehrweg Stadium)

18/7 Σεντ Τρούιντεν – Ολυμπιακός (Beringen)

21/7 Γκενκ – Ολυμπιακός (Luminus Arena)

24/7 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός (Uden)

26/7 Γκεζτέπε – Ολυμπιακός (Arnhem)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση