GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Πόλεμος” για τις συντάξεις- Το Βερολίνο εκβιάζει την Αθήνα

Τη σκληρή στάση που θα δείξει το Βερολίνο προς την Αθήνα και στη μεταμνημονιακή εποχή προετοιμάζουν από τώρα στη γερμανική πρωτεύουσα, με...

Τη σκληρή στάση που θα δείξει το Βερολίνο προς την Αθήνα και στη μεταμνημονιακή εποχή προετοιμάζουν από τώρα στη γερμανική πρωτεύουσα, με αφορμή τα όσα προηγήθηκαν με το θέμα της παράτασης του μειωμένου ΦΠΑ σε πέντε ελληνικά νησιά, αλλά και από το «μπλόκο» των Γερμανών στην εκταμίευση της τελευταίας δόσης των 15 δισ. ευρώ.
Την 1η Αυγούστου οι βουλευτές που συμμετέχουν στην επιτροπή προϋπολογισμού του γερμανικού Κοινοβουλίου θα επιστρέψουν από τις άδειές τους, για να πάρουν μέρος στη συνεδρίαση στην οποία και θα δώσουν (όπως αναμένεται) το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της τελευταίας δόσης της μνημονιακής σύμβασης.
Γεμίζει το «καλάθι» της ΔΕΘ
Με όλο και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αισιοδοξία βαδίζει προς τη ΔΕΘ η κυβέρνηση, για την οποία υπάρχει η φιλοδοξία να αποκτήσει συμβολικό χαρακτήρα σαλπίσματος αντεπίθεσης έναντι της Ν.Δ. Παράλληλα, η προσοχή του Μαξίμου αρχίζει να επαναπροσανατολίζεται, από το θέμα της καθαρής εξόδου στον σχεδιασμό για τις κοινωνικές εκπροσωπήσεις που θα επιδιωχθούν ενόψει των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση