GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστοδουλόπουλος σε ΑΕΚ: «Δείξτε το συμβόλαιο…»

Σε εξέλιξη είναι στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Όπως κ...

Σε εξέλιξη είναι στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ η εκδίκαση της υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Όπως και στην εκδίκαση της υπόθεσης πριν από μία εβδομάδα, όπου είχε δοθεί αναβολή, έτσι και σήμερα η πλευρά του παίκτη, που είναι παρών στην εκδίκαση, ζήτησε η ΑΕΚ να δείξει το συμβόλαιό του που ισχυρίζεται ότι έχει…

«Να μας δείξει η ΑΕΚ το συμβόλαιο. Το έχουμε πει και την προηγούμενη φορά, το ζητάμε και τώρα για να τελειώνει η υπόθεση» τόνισε ο εκ των δικηγόρων του παίκτη Γιάννης Χατζησαβάογλου.

«Χαίρομαι που είναι εδώ ο κύριος Λυσάνδρου γιατί ήταν ο δικηγόρος μου και θέλω να το μάθει όλη η Ελλάδα ότι ήταν ο δικηγόρος μου…» είπε από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής σε μία στιγμή της εκδίκασης.

Θέση υπέρ του Χριστοδουλόπουλου πήρε ο ΠΣΑΠ μέσω του δικηγόρου του Εμμανουήλ Αλιφραγκής για το πρόστιμο που έχει επιβάλλει η ΑΕΚ στον παίκτη, ύψους 14% του συμβολαίου του.

Ο Ολυμπιακός ζητάει να μην επιβληθεί ενώ ο ΠΣΑΠ υποστήριξε ότι δεν πρέπει να υπερβαίνει το 3%.

«Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Χριστοδουλόπουλο αν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ» ρώτησε η δικηγόρος της Ένωσης Ελευθερία Ρίζου, προκαλώντας την αντίδραση του διεθνή μέσου που είπε: «Δείξτε το συμβόλαιο, δείξτε το συμβόλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση