GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διασωληνωμένοι παραμένουν έντεκα τραυματίες από τις πυρκαγιές στην Αττική

Έντεκα τραυματίες από τις πυρκαγιές στην Αττική παραμένουν διασωληνωμένοι, όπως δήλωσε ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεω...

Έντεκα τραυματίες από τις πυρκαγιές στην Αττική παραμένουν διασωληνωμένοι, όπως δήλωσε ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM».

Είμαστε σε μια «δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη ημέρα» τόνισε ο κ. Παπαευσταθίου και πρόσθεσε: «Στα νοσοκομεία εχθές είχαν διακομιστεί, κυρίως με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, 156 ενήλικες και 16 παιδιά. Από τους 156 ενηλίκους οι 11 είναι διασωληνωμένοι, ευτυχώς τα 16 παιδιά είναι σε κατάσταση που δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρή».

Όπως εξήγησε ο διοικητής του ΕΚΕΠΥ «όλοι οι παραπάνω είναι άνθρωποι που κρίθηκε ότι πρέπει να παραμείνουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εκατοντάδες ακόμα συμπολίτες μας και τουρίστες, που έλαβαν πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς και διασώστες του ΕΚΑΒ που ήταν στο σημείο με κινητές μονάδες. Επίσης, πολύ μεγάλος αριθμός διακομίστηκε στα νοσοκομεία με ασθενοφόρο ή με δικά τους μέσα, αλλά μετά την παροχή πρώτων βοηθειών πήραν εξιτήριο και έφυγαν».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαευσταθίου, «στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρα, κινητές μονάδες και μηχανές και τα νοσοκομεία, αλλά και τα στρατιωτικά νοσοκομεία, από χθες το βράδυ με απόφαση του υπουργού 'Αμυνας, είναι σε κατάσταση επιφυλακής για να αντιμετωπίσουν ό,τι θέμα προκύψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση