GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοντονής: Δεν συμμερίζομαι την πρόταση Καμμένου για "180" - Όμως, αφού τέθηκε, θα πρέπει να συζητηθεί - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν είναι άδικη η κριτική που ασκείται στον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στο ...

«Δεν είναι άδικη η κριτική που ασκείται στον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στο epsilon, σε συνέχεια της σφοδρής χθεσινής σύγκρουσης Τσίπρα- Μητσοτάκη στη Βουλή, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «είναι καθήκον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει απαντήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Απορώ που δεν το κάνει τόσο καιρό. Εάν γνωρίζαμε το όνομα του επιχειρηματία θα το είχαμε πει. Ξαναλέω ότι είναι υποχρέωση του κ. Μητσοτάκη να δώσει απαντήσεις. Όσο δεν δίνει το όνομα εκτίθεται...».

Σύμφωνα με τον κ. Κοντονή ο πρόεδρος της ΝΔ «θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τις "θερμές" σχέσεις που έχει με συγκεκριμένους επιχειρηματίες. Ας μην ξεχνάμε ότι έχει κακό παρελθόν με επιχειρηματίες. Ξεχνάτε τον κ. Χριστοφοράκο; Η συμπεριφορά του είναι πολιτικά ελεγκτέα. Αυτά τα γεγονότα δεν μπορούν να περνούν χωρίς απαντήσεις».

Ο υπουργός Δικαιοσύνης σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του Πάνου Καμμένου διευκρίνισε ότι «δεν γνωρίζω και δεν πρέπει να γνωρίζω κάτι για διώξεις ούτε για τις έρευνες που γίνονται σε πολιτικά στελέχη. Δεν γνωρίζω τι πληροφορίες έχει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας».

Για το Σκοπιανό

«Η πρόταση Καμμένου για τους "180" είναι μια πολιτική πρόταση καθώς το Σύνταγμα δεν επιτάσσει μια αυξημένη πλειοψηφία για το Μακεδονικό. Δεν συμμερίζομαι αυτή την πρόταση. Ωστόσο αφού τέθηκε θα πρέπει να συζητηθεί. Παρ όλα αυτά αυτή η πρόταση είναι μια μαξιμαλιστική θέση. Η εθνική γραμμή που είχε χαραχτεί ήταν η γραμμή της σύνθετης ονομασίας» είπε στη συνέχεια ο κ. Κοντονής.

«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα πρέπει να προσέξουν τις εκδηλώσεις των στελεχών τους και όταν συμπράττουν μαζί με μέλη της ΧΑ. Δεν είναι πρόβλημα για τα ίδια τα κόμματα που πράγματι είναι, αλλά είναι πρόβλημα για την ίδια τη Δημοκρατία να βλέπουμε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας να συμπράττουν σε βιαιότητες με στελέχη και μέλη της νεοναζιστικής και χιτλερικής οργάνωσης» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Για την ψήφιση της συμφωνίας από τη Βουλή

«Κρατώ τη δήλωση των ΑΝΕΛ ότι σε περίπτωση που έρθει σε κύρωση από τη Βουλή οι ΑΝΕΛ θα φύγουν από την κυβέρνηση. Ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει ότι η κυβέρνηση πρέπει να τελειώσει το έργο της σε θέματα διαπλοκής και διαφθοράς» επεσήμανε ο κ. Κοντονής αναφορικά με την ψήφιση της συμφωνίας για το Σκοπιανό από τους ΑΝΕΛ.

Για τους Έλληνες στρατιωτικούς

Ο κ. Κοντονής αναφερόμενος στην κράτηση των Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης σημείωσε πως «η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα προσπαθεί για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Το μέγα πρόβλημα είναι ότι τελούν κρατούμενοι χωρίς να τους έχουν αποδοθεί κατηγορίες. Αυτό περνάει κάθε όριο ευνομούμενης πολιτείας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Τέλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Δικαιοσύνης για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς είπε πως «η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου και καμία κυβέρνηση πολιτισμένου κράτους δεν υπάρχει περίπτωση να παραβιάσει την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση