GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα ύψη η δημοτικότητα του προέδρου Μακρόν παρά το σκάνδαλο Μπεναλά

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν αυξήθηκε ελάχιστα μέσα στον Ιούλιο, παρά την πολιτική σύγχυση που προκλήθηκε γύρω από ...

Η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν αυξήθηκε ελάχιστα μέσα στον Ιούλιο, παρά την πολιτική σύγχυση που προκλήθηκε γύρω από τον πρώην σωματοφύλακά του, ο οποίος βιντεοσκοπήθηκε στη διάρκεια επίθεσης κατά διαδηλωτών, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε σήμερα.
Η δημοτικότητα του Μακρόν μειώθηκε εκ νέου των προηγούμενο μήνα, ένα χρόνο μετά την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων. Οι επικριτές του, τον κατηγορούν ότι οι πολιτικές του δεν αγγίζουν τις ανάγκες του λαού κι εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πλουσίων.
Ωστόσο, ο 40χρονος πρόεδρος Μακρόν φέρεται να κέρδισε κάποιο έδαφος τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Harris Interactive survey. Η δημοτικότητά του, έχει αυξηθεί κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες στο 42%, παρά τις συνθήκες ενός εκκολαπτόμενου πολιτικού σκανδάλου που επικρατούν στο Παρίσι, αλλά και τις θετικές εντυπώσεις που προκάλεσε η νίκη της Γαλλίας, στο Παγκόσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση