GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζέφρι Πάιατ: Κρατάμε στην πρώτη γραμμή το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - ΒΙΝΤΕΟ

Θολό τοπίο εξακολουθεί να είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο Ερντογάν, μετά την επανεκλογή του στην Προεδρία της Τουρκίας, σε όλα τα μέτ...

Θολό τοπίο εξακολουθεί να είναι ο δρόμος που θα ακολουθήσει ο Ερντογάν, μετά την επανεκλογή του στην Προεδρία της Τουρκίας, σε όλα τα μέτωπα που έχει ανοίξει όχι μόνο με την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και με τις ΗΠΑ.
Ο Αμερικανός πρεσβευτής Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 με την ευκαιρία της 4ης Ιουλίου, αναγνωρίζει ότι η συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι δημοφιλής ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά πιστεύει ότι θα αποφέρει κέρδη και στις δύο πλευρές.
Αναφερόμενος στο θέμα της συνεχιζόμενης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης, δήλωσε πως η Ουάσινγκτον παρακολουθεί την υπόθεση. «Προφανώς κρατάμε στην πρώτη γραμμή τα θέματα των δύο Ελλήνων στρατιωτών» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Επισημαίνοντας το αμερικανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις, ο Τζέφρι Πάιατ τόνισε ότι θεωρεί προϋπόθεση τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.
Στη λαμπρή δεξίωση για την 242η επέτειο της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, την κυβέρνηση εκπροσώπησαν οι υπουργοί Νίκος Παππάς, Πάνος Καμμένος, Λυδία Κονιόρδου, Δημήτρης Βίτσας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι αναπληρωτές Υπουργοί Νίκος Τόσκας και Γεώργιος Κατρούγκαλος και οι Υφυπουργοί Γιάννης Αμανατίδης και Γιώργος Βασιλειάδης. Την αξιωματική Αντιπολίτευση, οι δυο αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην Πρόεδρος Γιάννης Πλακιωτάκης, η πρώην Υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, ο τομεάρχης Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος. Το παρών έδωσε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, πολλοί βουλευτές, διπλωμάτες, στρατιωτικοί και εκπρόσωποι της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Πηγή: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση