GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσαβούσογλου στον Πομπέο: Η Άγκυρα δεν θα υποκύψει στις απειλές κανενός

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε στον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο ότι η Άγκυρα «δεν θα υποκύψει στι...

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε στον Αμερικανό ομόλογό του Μάικ Πομπέο ότι η Άγκυρα «δεν θα υποκύψει στις απειλές κανενός», ανέφερε μια πηγή του τουρκικού ΥΠΕΞ.

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας επισήμανε στον Πομπέο, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν χθες, ότι το κράτος δικαίου εφαρμόζεται στον οποιοδήποτε χωρίς εξαίρεση, τόνισε η ίδια πηγή.

Η επικοινωνία έγινε μετά τις απειλές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που απείλησε την Άγκυρα να αφήσει «αμέσως» ελεύθερο τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής τιμωρητικών μέτρων.

Ο πάστορας τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό έπειτα από μακρά παραμονή στις τουρκικές φυλακές, ενώ δικάζεται για «τρομοκρατία» και «κατασκοπεία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση