GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Προδόθηκε" από την άμυνα ο Παναθηναϊκός - Ηττήθηκε από την Αντβέρπ

Αισθητά βελτιωμένη ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο την Αντβέρπ, ωστόσο οι Πράσινοι ηττή...

Αισθητά βελτιωμένη ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι με αντίπαλο την Αντβέρπ, ωστόσο οι Πράσινοι ηττήθηκαν 2-1 από τον Βέλγικο σύλλογο στο Bosuilstadion.

Ο Στάικος πέτυχε το γκολ του Παναθηναϊκού, Χαρούν και Χέρεμανς οι σκόρερς της Αντβέρπ. Αγωνία για τον Ινσούα, καθώς ο Αργεντινός τραυματίστηκε στο γόνατο.

Ο Γιώργος Δώνης προχώρησε σε μια αλλαγή στο βασικό σχήμα της ομάδας του σε σχέση με το πρώτο φιλικό ματς των Πράσινων με αντίπαλο την Άλκμααρ. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έδωσε φανέλα βασικού στον Πασχάλη Στάικο αντί του Εργκούς Κάτσε που ήταν στον πάγκο, ενώ επέλεξε και πάλι τριάδα στην άμυνα.

Κάτω από τα γκολπόστ βρέθηκε ο Σωκράτης Διούδης, οι Γιόχανσον, Κολοβέτσιος και Οικονόμου ήταν η αμυντική τριάδα του Τριφυλλιού, ενώ στα άκρα αγωνίστηκαν οι Ινσούα (αριστερά) και Κουλιμπαλί (δεξιά). Κεντρικά χαφ ήταν οι Στάικος και Δώνης, στις πτέρυγες έπαιξαν οι Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης, ενώ ο Ρεγκάκος ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Οι Βέλγοι μπήκαν δυναμικά στο γήπεδο και προσπάθησαν να πιέσουν τον Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του Γιώργου Δώνη έψαχνε τα πατήματα της στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Στο 9ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Μπολινγκί, ωστόσο το σουτ του επιθετικού της Αντβέρπ ήταν άστοχο. Οι Βέλγοι συνέχισαν την πίεση τους και στο 15ο λεπτό έχασαν διπλή ευκαιρία. Αρχικά ο Ουβούσου από καλή θέση δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μπολινγκί αστόχησε σε μακρινό σουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η Αντβέρπ έχασε νέα ευκαιρία με τον Χέρεμανς, ενώ οι Πράσινοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 28'. Ο Ρεγκάκος έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Μπολάτ.

Στο 37ο λεπτό ο Παναθηναϊκός είχε άλλη μια ευκαιρία με τον Κουλιμπαλί. Ο Αφρικανός μπακ έκανε ατομική προσπάθεια και σουτ με το αριστερό, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Ο Παναθηναϊκός σταδιακά ανέβασε την απόδοση του και στο 44ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Στάικο. Ο Μουνιέ έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πάτησε στη μεγάλη περιοχή και πάσαρε στον Πασχάλη Στάικο, ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Μπολάτ και έκανε το 1-0 για το Τριφύλλι.

Μπλόκαρε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πετύχουν δύο τέρματα. Οι Βέλγοι διατήρησαν το τέμπο τους και εκμεταλλεύτηκαν στο 49ο λεπτό την κακή λειτουργία της αμυντικής γραμμής του Παναθηναϊκού και την άστοχη έξοδο του Κότσαρη. Ο Χαρούν βρέθηκε μόνος του απέναντι στην εστία των Πράσινων και ισοφάρισε για την Αντβερπ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ινσούα χτύπησε στο γόνατο σε διεκδίκηση της μπάλας και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ οι Βέλγοι στο 54' πέτυχαν κα και δεύτερο τέρμα. Νέα προβληματική αντίδραση της άμυνας του Τριφυλλιού και ο Χέρεμανς με άνεση, σκόραρε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Μπόλονι έχασε άλλη μια σημαντική ευκαιρία στο 63΄με τον Μπολινγκί, ενώ στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός του αγώνα. Ο Δώνης έκανε αρκετές αλλαγές και χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεση του, ενώ ο τεχνικός της Αντβέρπ επέλεξε να δώσει περισσότερο χρόνο στους βασικούς, καθώς σε μια εβδομάδα αρχίζει το πρωτάθλημα.

Οι "μπέμπηδες" του Δώνη άφησαν αρκετές υποσχέσεις και είχαν θετική εικόνα στο γήπεδο, ενώ οι Πράσινοι είχαν σημαντική ευκαιρία στο 85' με τον Κάτσε, όμως ο τερματοφύλακας της Αντβερπ κατάφερε με δυσκολία να μπλοκάρει τη μπάλα.

Διαιτητής: Νάθαν Φερμπόμεν

Βοηθοί διαιτητές: Ματίας Χίλερτ, Κεν Θις

Αντβέρπ (Λάζλο Μπόλονι): Μπολάτ, Μπόρχες, Οπαρέ, Γιουκλεροντ, Ροντρίγκες, Μπολινγκί, Χέρεμανς, Αρσλανατζιτς, Οβούσου, Χαρούν, Γιαταμπαρέ.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (45' Κότσαρης), Γιόχανσον (64' Μαυρομάτης), Οικονόμου (64' Θεοχάρης), Κολοβέτσιος (80' Αποστολάκης), Ινσούα (54' Χατζηθεοδωρίδης), Στάικος(45' Κάτσε), Δώνης (64' Τζανδάρης), Κουλιμπαλί(68' Οικονομόπουλος), Μουνιέ (68' Κουντουριώτης), Χατζηγιοβάνης(45' Μπουζούκης), Ρεγκάκος (64' Πίσπας).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση