GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με τον Μπόρις Τζόνσον - Παραμένει στην επίσημη κατοικία του ΥΠΕΞ "τζάμπα" αν και έχει παραιτηθεί - ΦΩΤΟ

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αν και παραιτήθηκε πρι...

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος αν και παραιτήθηκε πριν από 11 ημέρες, εξακολουθεί να διαμένει στην έπαυλη που παραχωρείται θεσμικά στον υπουργό με αποτέλεσμα ακόμη να μην μπορεί να μετακομίσει ο νέος ΥΠΕΞ Τζέρεμι Χαντ.

Και δεν φθάνει που, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ο τέως ΥΠΕΞ ζει τζάμπα στο συγκεκριμένο σπίτι, αξίας 20 εκατ. λιρών, μισθώνει και το δικό του, γεωργιανής τεχνοτροπίας, με αποτέλεσμα να εισπράττει αρκετές χιλιάδες λίρες για το ενοίκιο!

Ο Τζόνσον μετακόμισε στο συγκεκριμένο ακίνητο του Λονδίνου πριν από δύο χρόνια, οπότε διορίστηκε υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας. Ο ίδιος ενοικίασε το δικό του τετραώροφο σπίτι το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από την επίσημη κατοικία του ΥΠΕΞ.

Επιπλέον, ο Τζόνσον αναμένεται να εισπράξει αποζημίωση 17.000 λίρες μετά την παραίτησή του.

Οι συνάδελφοί του, βουλευτές, τον επικρίνουν που δεν έχει μαζέψει ακόμη τα πράγματά του να φύγει ενώ οι πρωθυπουργοί υποχρεούνται να αδειάσουν την επίσημη κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ μέσα σε μία ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση