GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχώρησε από το Ποτάμι η πολιτική κίνηση Μπροστά

Η πολιτική κίνηση Μπροστά, που για περίπου τρία χρόνια συνεργάστηκε με το Ποτάμι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα όργανά του και παραμένει ...

Η πολιτική κίνηση Μπροστά, που για περίπου τρία χρόνια συνεργάστηκε με το Ποτάμι ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα όργανά του και παραμένει στο Κίνημα Αλλαγής, μετά την απόφαση του Ποταμιού να αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ.
Σε κείμενο της, η κίνηση αναφέρει:
«Η σημερινή απόφαση της ΜΕ.ΣΥ.Α. για αυτόνομη πορεία του Ποταμιού έρχεται σε αντίθεση με την ενότητα του Κινήματος Αλλαγής, την οποία θεωρούμε ουσιαστική προϋπόθεση για την πολιτική ανάκαμψη του προοδευτικού χώρου, αλλά και βασική προϋπόθεση της συνεργασίας μας με το Ποτάμι από το 2015.
Στα χιλιάδες στελέχη του Ποταμιού, που ήρθαν στις κάλπες του Νοεμβρίου, που πιστεύουν ότι η διαφορετικότητα δεν είναι λόγος ρήξης και πιστεύουν ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι ο χώρος μέσα στον οποίο μπορούν να επιβιώσουν οι ιδέες τους, τα καλούμε να συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα.
Ευχαριστούμε το Σταύρο Θεοδωράκη και τους συνεργάτες του, τους βουλευτές, τα πολιτικά στελέχη, τους κοινοβουλευτικούς συνεργάτες και τους εθελοντές του Ποταμιού για τη συνεργασία.
Ευχόμαστε στο Ποτάμι να συνεχίσει να υπάρχει χάριν της πολυφωνίας που έχει ανάγκη η πολιτική μας ζωή».

1 σχόλιο

  1. Τα στελέχη του ΜΕ.ΣΥ.Α. έψαχναν τον ΜΕΣΙΑ στο πρόσωπο του Σταύρο Θεοδωράκη και τώρα το ψάχνουν στο πρόσωπο της Φώφης Γεννηματά. Τι να πει κανείς, πραγματικά... (τα λόγια περιττεύουν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση