GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο ιερέας που έχασε την ζωή του στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Στη δημοσιότητα έρχονται όσο περνούν οι ώρες οι τραγικές ιστορίες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά στην α...

Στη δημοσιότητα έρχονται όσο περνούν οι ώρες οι τραγικές ιστορίες των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στην φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.

Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο ιερέας Σπυρίδων Παπαποστόλου, με καταγωγή από το Αγρίνιο, ο οποίος διετέλεσε επί σειρά ετών προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου Χαλανδρίου. Ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα, όπου κατέφυγε για να σωθεί από την πυρκαγιά στο Μάτι, καθώς βρισκόταν στο εξοχικό του με τη σύζυγό του και συγγενικά του πρόσωπα.

Ήταν αδελφός του μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Παπαποστόλου, ενώ και τα δύο αδέλφια είχαν αγωνιστεί στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιτωλικού.

Η ανακοίνωση του δήμου Χαλανδρίου:

«Μεγάλη απώλεια για την πόλη μας αποτελεί ο θάνατος του πρωτοπρεσβύτερου π. Σπυρίδωνος Παπαποστόλου, επί σειρά ετών προϊσταμένου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου. Η προσφορά του στην πόλη ήταν πολύπλευρη και ανεκτίμητη και η απώλειά του δυσαναπλήρωτη. Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση