GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρώσος Πρέσβης: Απογοητευτική κίνηση της Ελλάδας να απελάσει τους διπλωμάτες - Υπερβολική η αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ

“Τα τελευταία χρόνια ήταν περίοδος πρωτοφανούς ακμής στις ρωσο-ελληνικές σχέσεις. Ο πλούσιος πολιτικός διάλογος στο υψηλότατο και υψηλό ε...

“Τα τελευταία χρόνια ήταν περίοδος πρωτοφανούς ακμής στις ρωσο-ελληνικές σχέσεις. Ο πλούσιος πολιτικός διάλογος στο υψηλότατο και υψηλό επίπεδο, το Αφιερωματικό έτος Ρωσία - Ελλάδα 2016, το κοινό Έτος Τουρισμού 2017/2018, στενές επαφές αρμόδιων υπουργείων, επιχειρηματιών και κοινωνίας των πολιτών”, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter, o Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ.
“Οι κινήσεις της ελληνικής πλευράς, κατά την φετινή χρονιά των 190 χρόνων από την ίδρυση των διπλωματικών μας σχέσεων και της 25ης επετείου του θεμελιώδους Συμφώνου Φιλίας και Συνεργασίας, έχουν γίνει απογοήτευση για μας. Η δήλωση της Μ. Ζαχάροβα ήταν σωστή και ισορροπημένη, ενώ η αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ υπερβολική”, πρόσθεσε ο Ρώσος Πρέσβης.




Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ..."χαρακτηριστικό δείγμα ασέβειας μπλά μπλά μπλά έλλειψης κατανόησης του σύγχρονου κόσμου (!!!;;;) μπλά μπλά μπλά έχουν αυτό τέλεια μπλά μπλά μπλά μπορούν να ασκήσουν ανεξάρτητη μπλά μπλά μπλά... και μπλά μπλά μπλά"!!!

    Ρέ Σείς τί Σκόνες Σας πλασάρει ο Καρανίκας;;;

    ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

    ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;;;

    ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΙΒΟΥΖΟΥΚΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;; ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

    ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ 2015 ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΟΣ;;;

    ΤΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΤΙ ΕΙΤΑΝ;;; Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ;;

    ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;; ΤΟ ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ;;;;

    Και μιλάτε Εσείς Αγγλοαμερικανό Λακεδοραγιάδες για την Ρωσία και Ιδιαίτερα για τον ... ΛΑΒΡΩΦ;; ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;;

    Κρίνεται ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ;;; ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΌΤΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ;;;

    ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΒΡΩΦ ΠΟΥ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 (και αφήστε να μετράται σε ... μέρες!!!) ΜΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΕ ΦΙΛΗ ΣΥΜΜΑΧΟ ΝΑΤΟΪΚΗ ΧΩΡΑ;;;;; Η ΡΩΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ;;;

    Ο ΛΑΒΡΩΦ ΈΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΌΜΩΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ καθαρά χαρακτηριστικά ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ!!!

    ΌΣΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΈΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ!!!

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ - Ρεμπεσκιέδες!!!






    ΥΓ.: ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΈΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ;;; Quiz!!!

    «Τίς ημύνθη περί πάτρης; Και τι πταίει η γλαύξ, η θρηνούσα επί ερειπίων; Πταίουν οι πλάσαντες τα ερείπια. Και τα ερείπια τα έπλασαν οι ανίκανοι κυβερνήται της Ελλάδος.
    Αυτοί οι πολιτικοί, αυτοί οι βουλευταί, εκατάστρεψαν το έθνος, ανάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν όλοι τους! Τότε σ’ εξεθέωναν οι προεστοί κ’ οι «γυφτοχαρατζήδες», τώρα σε «αθεώνουν» οι βουλευταί κ’ οι δήμαρχοι.

    Αυτοί που είχαν το λύειν και το δεσμείν εις τα δύο κόμματα, τους έταζαν «φούρνους με καρβέλια», δώσαντες αυτοίς ουχί πλείονας των είκοσι δραχμών μετρητά, απέναντι, καθώς τους είπαν, και παρακινήσαντες αυτούς να εξοδεύσουν κι απ’ τη σακκούλα τους όσα θέλουν άφοβα, διότι θα πληρωθούν μέχρι λεπτού, σύμφωνα με τον λογαριασμόν, όν ήθελαν παρουσιάσουν.

    Τό τέρας το καλούμενον επιφανής τρέφει την φυγοπονίαν, την θεσιθηρίαν, τον τραμπουκισμόν, τον κουτσαβακισμόν, την εις τους νόμους απείθειαν. Πλάττει αυλήν εξ αχρήστων ανθρώπων, στοιχείων φθοροποιών, τα οποία τον περιστοιχίζουσι, παρασίτων τα οποία αποζώσιν εξ αυτού…

    Μεταξύ δύο αντιπάλων μετερχομένων την αυτήν διαφθοράν, θα επιτύχει εκείνος όστις ευπρεπέστερον φορεί το προσωπείον κ’ επιδεξιώτερον τον κόθορνον.
    Άμυνα περί πάτρης θα ήτο η ευσυνείδητος λειτουργία των θεσμών, η εθνική αγωγή, η χρηστή διοίκησις, η καταπολέμησις του ξένου υλισμού και πιθηκισμού, του διαφθείροντος το φρόνημα και εκφυλίσαντος σήμερον το έθνος, και η πρόληψις της χρεωκοπίας».

    Πηγή: Από την εφημερίδα Ακρόπολη το 1896,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση