GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ! Την Τρίτη η απόφαση του ΣτΕ για τη συμφωνία των Πρεσπών...

Maroupa Eirini    Σήμερα 13/7/2018, ημέρα Παρασκευή, εκδικάστηκε στην επιτροπή αναστολών της ολομελειας, του συμβουλίου της Επικράτειας...


Maroupa Eirini  
Σήμερα 13/7/2018, ημέρα Παρασκευή, εκδικάστηκε στην επιτροπή αναστολών της ολομελειας, του συμβουλίου της Επικράτειας η αίτηση των Παμμακεδονικών για αναστολή της ισχύος της συμφωνίας των Πρεσπών μέχρι την συζήτηση της αίτησης ακύρωσης στις 7 Δεκέμβρη.
Η δικαιοσύνη οφείλει να αχθει στο ύψος των περιστάσεων.
Οι δικαστές αντλούν την εξουσία τους από το άρθρο 1. Σ. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού και του έθνους. Και η δικαστική εκούσια από τον και πηγάζει και υπάρχει υπέρ αυτού και του έθνους.
Το άρθρο 120 ξεκαθαρίζει ότι θεμελιωδης υποχρέωση όλων των Έλληνων είναι η τήρηση του Συντάγματος με πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα και την δημοκρατία.
Η υποχρέωση αυτή υπάρχει πριν Απ όλους τους πολίτες, για τους δικαστές.
Δεν μπορούν να επιτελέσουν τον θεσμικό τους ρόλο οι δικαστές ΧΩΡΙΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Και αυτά τα δυο, την πατρίδα, την δημοκρατία και τελικά το Σύνταγμα τα έχει ξεσκίσει απολύτως η συμφωνία των Πρεσπών.
Κι οφείλει να τα αποκαταστήσει η δικαιοσύνη.
Αλλιώς θα το πραξει ο ελληνικός λαός

Dimitris Filippidis
ΕΚΤΑΚΤΟ!!!!
Σε λίγη ώρα θα εκδοθεί ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ Δελτίο ΤΥΠΟΥ για την ΕΚΔΙΚΑΣΗ της σημερινής αίτησης αναστολής της Αοόφασης των Πρεσπών στο Συμβούλιο της Επικρατείας! Δεν είμαι νομικός, και θα είμαι προσεκτικός προς την ενημερωση των πολυαριθμων φιλων που ρωτούν για τις εξελίξεις, έχοντας μιλήσει με τους παρευρισκομενους:
1. Η ΑΠΟΦΑΣΗ για την σημερινή εκδικαση θα ανακοινωθεί την ΤΡΙΤΗ
2. Υπάρχουν 2 προσφυγές στο ΣτΕ.
α)Η σημερινή που ήταν για τις 2 αιτήσεις ενταξεις των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΗΕ.
- Η σημερινή υπόθεση ΕΠΡΕΠΕ να ειχε αποφασισθεί να εκδικασθεί προ της Συνοδου του ΝΑΤΟ, όμως εκδικασθηκε σημερα με ευθυνη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ του ΣτΕ
β)-Η σημαντική υποθεση είναι στις 7 Δεκεμβρίου καθώς τότε θα συζητηθεί το σύνολο της υποθεσης και η καταγγελία των ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ για την Συμφωνία των Πρεσπών
-Ηταν Τριμελής η συσταση του Προεδρείου.
-Η Δικηγορος μας η κα Μαρούπα όπως πληροφορούμαι ηταν εξαιρετική, παρουσιάζοντας όλους τους λόγους για τους οποίους η Συμφωνία των Πρεσπών προσβάλει τους γηγενείς Μακεδονες, τους μόνους αληθινούς Μακεδονες!
Η Υπεράσπιση της Κυβερνητικής πλευράς δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες μας ότι η ΣΥμφωνία είναι πολύ καλή!!!!! με εξαίρεση το εδάφιο για την Εθνότητα!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση