GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ: "Απολογούμαι επειδή αγαπάω την πατρίδα μου και την υπερασπίζομαι..."

Απολογούμαι επειδή αγαπάω την πατρίδα μου και την υπερασπίζομαι.  Φαίνεται ότι κάτι κάνουμε πολύ καλά, τώρα τελευταία, για την υπεράσπισ...

Απολογούμαι επειδή αγαπάω την πατρίδα μου και την υπερασπίζομαι. 
Φαίνεται ότι κάτι κάνουμε πολύ καλά, τώρα τελευταία, για την υπεράσπιση της πατρίδας μας και έχουν βαλθεί λυτοί και δεμένοι να μας λοιδωρήσουν και να μας συκοφαντήσουν. Αναφέρομαι στον έναν από τους πολλούς.
Λένε κάποιοι μειλίχιοι και γλυκύτατοι, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι και αυτοί πασχίζουν για το καλό της Ελλάδας, αλλά ταυτόχρονα είναι υπερήφανοι που υπηρετούν ξένες μυστικές υπηρεσίες, ότι δεν ήταν επαρκής η αίτηση ακύρωσης που καταθέσαμε (με τις παμμακεδονικές ενώσεις), σύμφωνα με άριστους νομικούς και ότι θα καταπέσει στο ΣτΕ.
Απαντώ:
1. Το κείμενο δεν το συνέταξα εξ ολοκλήρου εγώ, αλλά στα κύρια νομικά σημεία, οι καλύτεροι και πλέον έγκριτοι συνάδελφοί μου, στο διοικητικό και συνταγματικό δίκαιο. Αυτοί που όλοι οι συνάδελφοί μας στην Αθήνα, τηλεφωνούμε και συμβουλευόμαστε ή αναθέτουμε όταν έχουμε τέτοιες υποθέσεις.
2. Αυτοί οι εξαιρετικοί νομικοί που ισχυρίζονται ότι το κείμενο είναι βαριά ελαττωματικό στα νομικά του επιχειρήματα, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΤΡΕΞΑΝ μόνοι τους, ΟΠΩΣ ΕΓΩ, είτε μετά από επικοινωνία μαζί σας, να συγγράψουν, να υπογράψουν και να καταθέσουν ένα καλύτερο, ήδη, κινούμενοι από την ίδια αγωνία και την ίδια ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ; Τι νόημα έχει η κριτική χωρίς νομική δράση όταν αφορά τόσο κρίσιμα ζητήματα;
3. Ότι δεν υπήρχε άπλετος χρόνος για ανάγνωση, ανάλυση, συγγραφή και κατάθεση δικογράφων,το φρόντισε η ίδια η συμφωνία των Πρεσπών που στο άρθρο 2 παρ.4 αναφέρει ότι με την κύρωση στο κοινοβούλιο των Σκοπίων, όπου αναφέρεται επί λέξει «το πρώτο μέρος συμφωνεί να μην αντιταχθεί στην υποψηφιότητα ή την ΈΝΤΑΞΗ, σου δευτέρου μέρους υπό το όνομα και τις ορολογίες του άρθρου 1 (3), σε διεθνείς, πολυμερείς και περιφερειακούς οργανισμούς, όπου το πρώτο μέρος είμαι μέλος», ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ, ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ, και μετά την ολοκλήρωση των συνταγματικών αλλαγών «ΘΑ ΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ μαζί με την συμφωνία των Πρεσπών », ΠΑΡ. 4 iii).
Δηλαδή θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ απευθείας, κι η Ελλάδα θα το κυρώσει το πρωτόκολλο ένταξης, απλώς, μετά το δημοψήφισμα και τις συνταγματικές αλλαγές, όπως αναφέρεται στην συμφωνία, εκ μέρους των Σκοπίων…….
Η κύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης των Σκοπίων στην Ελλάδα θα γίνει μαζί με την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, από την ελληνική βουλή (άγνωστο πόσο μετά την ένταξη στο ΝΑΤΟ), και δεν απαιτείται προηγουμένως να περάσει από το κοινοβούλιο της Ελλάδας, για να γίνει πλήρες μέλος στο ΝΑΤΟ κατά την συμφωνία!!!!!!!!!, άρθρο 2 παρ. 4 iii) Συμφωνίας Πρεσπών!
Κι όχι μόνον. Με το 20 παρ. 4 ισχύει προσωρινά το άρθρο 8 παρ 5 της συμφωνίας, δηλαδή ήδη έχει συσταθεί ΚΟΙΝΗ διεπιστημονική επιτροπή, εμπειρογνομώνων σε ιστορικά αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα, κι εφόσον θεωρήσει κατάλληλο, ΘΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΧΑΡΤΕΣ, ιστορικούς άτλαντες (!), οδηγούς διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται σε ΕΚΑΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΡΗ, ….. ώστε να διασφαλισθεί ότι σε έκαστο από τα μέρη κανένα σχολικό εγχειρίδιο ή βοηθητικό σχολικό υλικό σε χρήση ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ, ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ…..
Τα δικά μας βιβλία θα αναθεωρηθούν; Να αποκηρύξουν δηλαδή τους απελευθερωτές της Μακεδονίας μας; τον Παύλο Μελά, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Καπετάν Κώττα, τον Γερμανό Καραβαγγέλη, τον Τέλλο Άγρα; Ωσάν να επρόκειτο για εγκληματίες πολέμου; Οι απελευθερωτές της Μακεδονίας μας, αυτοί που έδωσαν την ζωή τους για να αποτρέψουν την ολοκληρωτική γενοκτονία των ελλήνων, των μόνων αληθινών Μακεδόνων.
Και, εννοείται, καμία αναφορά στον Έλληνα Μέγα Αλέξανδρο; που μας τον μάθαιναν επί 25 χρόνια ως σφαγέα των λαών, ενώ στους σκοπιανούς τον δίδασκαν ως ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ…..
4. Μας λένε οι δημόσιοι κατήγοροί μας, ότι αναφέρουμε απλές σκέψεις σκόρπιες, ιστορικές, φιλολογικής μόνον αξίας, και δεν οδηγούν σε στιβαρή δικανική πεποίθηση, ακύρωσης της συμφωνίας.
Με αυτές τις λέξεις περιγράφουν την αναφορά μας, στο γεγονός, ότι είναι αντισυνταγματική και παράνομη η κυβερνητική πράξη στην δημοκρατία, όταν η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι εκπεφρασμένη εναντίον της. Επίσης περιγράφουν έτσι οι κατήγοροί μας την αναφορά μας στο γεγονός, ότι κανένα κράτος ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ, την αυτοκατάργησή του ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Μας λένε οι κατήγοροί μας ότι αυτές, και άλλες ίδιας βαρύτητας αναφορές μας, είναι ασύνδετα τοποθετημένες και δεν είναι επαρκώς εξηγημένες και με νομικό τρόπο παρουσιασμένες ώστε να καθίστανται ισχυρές.
Υπονοούν δηλαδή ότι, ακόμα και τα ΠΙΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, και στην εθνική μας ζωή, αυτά που τα καταλαβαίνει και ένας 7χρονος, και οποιοσδήποτε σε κάθε περίπτωση ενήλικας, που δεν είναι καθυστερημένος ή σε άσυλο, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, υποτίθεται, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, παρά μόνο αν είναι διατυπωμένα, με εμβρίθεια, σε αυστηρή νομική γλώσσα. Διαφορετικά ΜΠΟΡΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΛΑΘΟΣ, να απορρίψουν την αίτηση, κι ας διαλυθεί εξαιτίας αυτού η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!
Μας λένε δηλαδή ότι οι δικαστές είναι τόσο ΑΝΟΗΤΟΙ!
Κι ότι ακόμα και για τα πιο αυτονόητα, χρειαζόμαστε έναν καθηγητή πανεπιστημίου ή έναν καθηγητή επακριβώς συνταγματικού δικαίου για να τα εξηγήσει και να τα καταλάβει ο δικαστής.
- Μας λένε οι κατήγοροί μας ότι δεν έχουμε βρει συγκεκριμένες υποθέσεις που να έχει αποφασίσει ίδια ή παρόμοια το ΣτΕ, ότι δηλαδή η κυβέρνηση παρανόμησε στην υπογραφή διεθνούς συνθήκης, ή ότι δεν αναφέρουμε τα πιο σημαντικά άρθρα του συντάγματος που παραβιάζονται. Δηλαδή του ΆΡΘΡΟ 1 του Συντάγματος που αναφέρεται στην λαϊκή κυριαρχία και την εκπόρευση κάθε κρατικής ενέργειας από αυτήν, και να υπηρετεί το έθνος και τον λαό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΗ. Χρειάζεται και άλλο άρθρο να παραβιαστεί για να είναι μία πράξη παράνομη επειδή είναι αντισυνταγματική.
ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ 1ΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που το έβαλε άρθρο 1, γιατί ο συνταγματικός νομοθέτης, ξεκίνησε την θεμελίωση των βασικών αρχών λειτουργίας της δημοκρατίας και του κράτους μας.
- Λένε οι κατήγοροί μας ότι ετοιμάζουν οι ίδιοι καλύτερο κείμενο αίτησης ακύρωσης, από ομάδα έγκριτων νομικών. Αυτό είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΝΕΟ, και προσβλέπουμε σε αυτό εφόσον
Α) είναι αλήθεια!
Β) γίνει ΑΜΕΣΑ και όχι σε 3 τέρμηνα! (όπως ήταν η εντύπωσή μου από συζητήσεις που είχα με αυτούς τους αμφιλεγόμενης πρόθεσης και εργασιακής ιδιότητας απεσταλμένους και πάντως μετά την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ)
Γιατί το να γίνει σε 3 τέρμηνα, ισοδυναμεί με το να μην γίνει ποτέ, εξυπηρετώντας την διαιώνιση της ΑΝΕΥΡΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΡΠΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, την εξουδετέρωση, της δίκαιης λαϊκής εθνικής οργής, που σήμερα απειλεί να σπρώξει τις εξελίξεις, και υπηρετώντας τελικά την κανονικοποίηση, την αποδοχή δηλαδή από το ευρύ κοινό, της αδιανόητης αυτής εξέλιξης, της συμφωνίας των Πρεσπών.
Επιπλέον η καθυστέρηση μιας τέτοιας, «εμβριθέστερης» αίτησης ακύρωσης, θα ήταν άσκοπη διότι θα είχαν ήδη παραχθεί de facto, μη αντιστρεπτά, δυσμενή αποτελέσματα, έννομα, εις βάρος της χώρας, από την ήδη αποσταλείσα επιστολή του κ Κοτζιά, για την εισδοχή των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ.
Γ) Αν δεν περιλαμβάνει αυτή η πολλά υποσχόμενη «εμβριθέστερη» αίτηση ακύρωσης που επίκειται, επιχειρήματα, σκαλοπατάκια, και νάρκες, που στην πραγματικότητα θα αποδομούν, την αναγκαιότητα ακύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών και θα λειτουργούν, ως βούτυρο στο ψωμί των δυνάμεων που τελικά θέλουν τον διαμελισμό της Ελλάδας.
Διορθώνω τους επικριτές μας που λένε ότι πρόκειται για διεθνή συνθήκη επειδή και ο Νίμιτς υπογράφει την συμφωνία, κατά το ότι η συμφωνία αποτελεί στην πραγματικότητα ΕΝΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ, το οποίο θα γίνει ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ (παρότι κάθε λογής δόλιοι και ανθελληνικά δρώντες επιχειρούν να την χρησιμοποιήσουν σαν ήδη ενεργή συμφωνία και να παράξουν έτσι δολίως μη αναστρέψιμα τετελεσμένα). Σε ότι δε αφορά το κύρος και την σημασία της υπογραφής του κ. Νίμιτς, αυτή δεν είναι αυτή που υπονοείται, διότι ο Νίμιτς δεν υπογράφει ως επίσημος διαμεσολαβητής του ΟΗΕ, αλλά ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!!!!!!!!!!!, που πιστοποιεί ότι πράγματι αυτοί οι δύο υπέγραψαν…………….
Ακριβώς αυτός ο άτυπος ρόλος του κ. Νίμιτς που υπογράφει ως μάρτυρας, δείχνει το είδος των δυνάμεων και των πρακτικών που χρησιμοποιούνται, για να ξεπεραστούν ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (σαν αυτά που έχουμε συμπεριλάβει στην αίτηση ακύρωσής μας του άρθρου 1 και 27), ώστε να δημιουργηθούν τετελεσμένα εις βάρος της χώρας μας, ΠΡΙΝ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ.

5. Μας λένε οι επικριτές μας, ότι έχω παρελθόν το οποίο ώφειλαν οι παμμακεδονικές να έχουν ερευνήσει, πριν υπογράψω την αίτηση ακύρωσής τους στο ΣτΕ, καθώς επίσης να έχουν αναρωτηθεί ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΜΜΕ, και αν συμφωνούν με όλα όσα λέω για την υποχρέωση όλων των ενήλικων πολιτών, αντρών και γυναικών να έχουν νόμιμα όπλα και να είναι ετοιμοπόλεμοι από ηλικίες 14-70 ετών, με σκοποβολή σε αθλητικά σωματεία, γιατί θα χρειαστεί να πολεμήσουμε για να αποτρέψουμε τον διαμελισμό της πατρίδας μας.
Λένε δηλαδή οι επικριτές μου, ότι είμαι κακό κορίτσι, ότι έχω κάποιο κακό και ύποπτο παρελθόν, που πρέπει, εννοείται, να ελεγχθεί! Αλλά δεν μου λένε ποιο είναι αυτό το παρελθόν ώστε να μπορώ να απαντήσω.
Και βέβαια καλά κάνουν, γιατί όλοι οι καλοί προπαγανδιστές και πράκτορες, γνωρίζουν ότι, η ασάφεια, το υπονοούμενο, η μη προσδιορισμένη απειλή, λειτουργούν ΠΙΟ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ.
Έχουν δε το θράσος και την ανοησία, να μας λένε (αποκαλύπτοντας ολοκάθαρα τον ρόλο τους, τις δυνατότητές τους αλλά και το πόσο σάπιο και κατεχόμενο είναι το μιντιακό περιβάλλον στην χώρα μας, ότι οι ΙΔΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ (ποιος είναι άραγε αυτός που μπορεί να το κάνει αυτό, πάντως όχι εγώ ή εσείς, ή οποιοσδήποτε κοινός άνθρωπος, ή έστω ακόμα και ο καναλάρχης που εμείς γνωρίζουμε ως τέτοιον), να αποκλειστώ από τα μέσα ενημέρωσης ως ακατάλληλη.
ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, που φαίνεται αυτοί να τα ελέγχουν!
Από τα ίδια μέσα, που δεν θεωρούν ακατάλληλες, εκπομπές όπως το Game of Love, , Big Brother, της γυναίκας του Άδωνη, τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια, τις πρωινές αποβλακωτικές κουτσομπολίστικες εκπομπές, τις κάθε είδους τουρκολαγνικές εκπομπές και αναλύσεις, τις κάθε είδους εθνομηδενιστικές, και ιστοριοδιαστρεβλωτικές εκπομπές, όπως οι περίφημες του Σκάι, για τον Κολοκοτρώνη και το 21, με σφραγίδα, Βερεμή, Ρεπούση, και Τατσιόπουλου, τα περίφημα «ενημερωτικά» δελτία, τρέμη, πρετεντέρη, Μπάμπη και λοιπούς.
Όλα αυτά τα μέσα, εμβριθώς, σοβαρώς, και εθνικά υπευθύνως και σύμφωνα με την γνώμη και την εντολή των κατηγόρων μου, αποφάσισαν ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ.
Μας λένε οι συμπαθείς και τόσο παντοδύναμοι κατήγοροί μας, ότι, είμαι και ανήκω σε ένα γραφικό και επικίνδυνο είδος, κι ότι καλώ στα όπλα!
Με ψέγουν δηλαδή, γιατί λέω, ότι μετά από 5 γενοκτονίες και ξεριζωμούς που υποστήκαμε τα τελευταία 100 χρόνια (Πόντος, Σμύρνη, Αρμενία, Κωνσταντινούπολη, το 1953 και 1956;, Κύπρος, Αίγυπτος (ξεριζωμός)), ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 1 ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ 6Ο ΞΕΡΙΖΩΜΟ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ…..
Πόσο άραγε τυφλός μπορεί να είναι κάποιος ώστε να μην το βλέπει αυτό σήμερα και να μην το καταλαβαίνει, και να θεωρούμαι εγώ, αλαφροϊσκιωτη, ή εξαιρετικά χαρισματική μάντης;
Και επειδή λέω, να κάνουμε ο ελληνικός λαός, αυτό που όλοι οι λαοί κάνουν, καθώς και οι αξιόλογοι σύμμαχοί μας (Ισραήλ, Ελβετία), που είναι να είμαστε όλοι οπλισμένοι και ετοιμοπόλεμοι έναντι εξωτερικής απειλής. Ο στρατός μας να μην είναι 40.000 αλλά 6.000.000. Να μην είναι η θητεία μας 9 μήνες αλλά 30 μήνες. Και να στρατεύονται και οι γυναίκες, όχι μόνον οι άντρες. Να μην θεωρούνται ετοιμοπόλεμοι μόνον οι 20-45 ετών, αλλά οι 14-70 ετών.
Αυτά που θα έπρεπε να μας έχουν ζητήσει οι κυβερνήσεις μας και οι στρατιωτικές μας ηγεσίες ΑΝ ΣΤ’ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.
Όπως κάνουν οι Ελβετοί, και οι τελευταίοι σύμμαχοί μας οι ισραηλινοί. Και αυτοί ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ; Κι αυτοί ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ; Κι αυτοί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ;
Αυτά που λέω με σαφήνεια και ακρίβεια όπως και εδώ, ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ και «φίλους» δικούς μου και της Ελλάδας.
Προφανώς γιατί η δουλειά τους είναι να χαθούμε ήσυχα και κοιμισμένα όπως οι Αμυκλαίοι από τους Σπαρτιάτες, γι’αυτό αρρωσταίνουν όταν ακούνε ότι υπάρχει πιθανότητα ο ελληνικός λαός, να ξυπνήσει να εξοπλιστεί και να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εξωτερική απειλή.
Γι’αυτό προκαλούν σκόπιμη σύγχυση, ανάμεσα στο προσκλητήριο στα όπλα, και την προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης ή του πολιτεύματος, την οποία εγώ δήθεν συνέδεσα!!!!!……
Γι’ αυτόν τον λόγο επίσης οι δήθεν φίλοι της πατρίδας, που δήθεν θέλουν το καλό μας, μας πιπιλάνε την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον, το μυαλό, με το κωμικό, βλακώδες, ανιστόρητο και αντιεπιστημονικό ρητό, ότι η βία είναι πάντα κακή απ’όπου κι αν προέρχεται.
Μας λένε δηλαδή, ότι κακώς έπραξε ο Λεωνίδας, κακώς ο Κολοκοτρώνης, κακώς οι παππούδες μας στα αλβανικά βουνά το 40, κακώς όλοι οι λαοί που αμύνονται του πατρίου εδάφους και της ελευθερίας τους.
Δεν μας εξηγούν γιατί αυτοί που τα προπαγανδίζουν αυτά, διατηρούν τεράστιους στρατούς, και έχουν διεξαγάγει πληθώρα, συμβατικών και υβριδικών πολέμων, μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.
Προσπαθούν αυτοί οι υποκριτές και πρακτόρικα κινούμενοι προπαγανδιστές, να μας αποκρύψουν ότι εμάς μας επιφυλλάσσουν τις διδαχές του σφαγμένου. Τις διδαχές του κατεχόμενου. Τις διδαχές του, με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος διαχείρισης, εσαεί ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ.
Για τον εαυτό τους βέβαια κρατούν, την αυτονόητη διδαχή και παιδαγωγική, ότι αν θές να είσαι ελεύθερος πρέπει να είσαι ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΤΟΙΜΟΣ.
Το ίδιο και όταν θέλεις να επεκτείνεις την εξουσία σου και να καταστήσεις τους άλλους σκλάβους σου (η περίπτωση που ταιριάζει σε αυτούς).
Σας ενημερώνω, ότι πράγματι το σκοτεινό μου παρελθόν, είναι ότι ήμουν στο ΠΑΣΟΚ, όπως αναφέρουν το φοβερό μου ατόπημα, στο οποίο χρωστώ το γεγονός ότι ήμουν στραβή κι ανέβλεψα, ότι εκεί αντελήφθην ότι είναι παράξενα τα περί μνημονίων, που αντισυνταγματικά με εξουσιοδοτήσεις της βουλής εν λευκώ στον υπουργό οικονομικών υπογράφονται και πρέπει να βρω την αλήθεια, ποιος το κάνει, γιατί το κάνει, πού θα καταλήξει η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός, και μαζί κι εγώ και η οικογένειά μου.
Με θεωρούν ευάλωτη ο κύριοι αυτοί γιατί νομίζουν ότι γνωρίζουν τα ελαττώματά μου και τις αμαρτίες μου, τις χριστιανικές. Άραγε μόνον ο μόνος αναμάρτητος, ο Ιησούς δικαιούται να υπερασπιστεί την πατρίδα του;
Γνωρίζω τι τους ενοχλεί, όλους αυτούς που με επικρίνουν για όλα. Ότι προετοιμάζω συνειδητά τα τελευταία τουλάχιστον 2 χρόνια τον ελληνικό λαό, με τις δημόσιες τοποθετήσεις μου να αποφύγει την γενοκτονία που τους έχουν ετοιμάσει οι εχθροί μας και να αποτρέψουμε «τον περιορισμό των εθνικών μας συνόρων χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη», που μας ανακοίνωσε η κα Μπενάκη στην ορκωμοσία Παπούλια στις 8/3/2005. Και επιδιώκω το μόνο που μπορεί να αποτρέψει τον εδαφικό ακρωτηριασμό της πατρίδας μας και ένα νέο Ίλιντεν, Σμύρνη, Πόντο, Αρμενία, Κωνσταντινούπολη 2 φορές, Κύπρο……..
Το ετοιμοπόλεμο του ελληνικού λαού, έναντι όσων επιβουλεύονται τα εδάφη μας, όπως είναι το αυτονόητο καθήκον των κυβερνήσεων υπαρκτών κρατών (επαναλαμβάνω κάτι ξέρουν το Ισραήλ, ο μεγάλος μας σύμμαχος και η Ελβετία, η μόνη πραγματικά δημοκρατική χώρα, δεν είναι βλάκες αυτοί κι εμείς έξυπνοι με εχθρούς ολόγυρα που θέλουν να μας κατασπαράξουν). Νόμιμα πάντα.
Στον εθνικοαπελευθερωτικό, όπως καταντήσαμε, αγώνα που δίνουμε, δεν περισσεύει κανένας.
Είμαι ευγνώμων που κατάλαβαν, ιδίως οι απόδημοι έλληνες, που δεν ζούσαν τα γεγονότα μαζί μας, οι αληθινοί Μακεδόνες, τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα μας, με την, μέσω παραχώρησης ονόματος, και παραχάραξης της ιστορίας ένεκα αυτής, επιδιωκόμενη απόσχιση της αυθεντικής και μοναδικής, αληθινής
Μακεδονίας μας σε άλλο κράτος.
Είμαι ευγνώμων που πασχίζουν οι απόδημοι Έλληνες μαζί με τους γηγενείς, με όλους όσους καταλαβαίνουμε να αποτρέψουμε την καταστροφή που έρχεται.
Αισθάνθηκα την ανάγκη να απολογηθώ, επειδή αγαπάω και υπερασπίζομαι την πατρίδα μου.
Αθήνα 5/7/2018
Με εκτίμηση
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ

2 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ (ΕΕ-ΝΑΤΟ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ; Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤΟΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ/ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΟΘΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (είτε "Χρέος" λέγεται είτε Σκόπια!)! Για βοήθεια Σας για να καταλάβεται ακούστε το Ασμα: "Και λέγε λέγε λέγε λέγε ο Χριστιανός Τρελάθεικα και από τα πολλά Σου λέγε λέγε.. και Ύστερα λένε πως φταίει ο..!"


    Αυτά έχει η Ζωή εάν σε Διοικούν Αποικιοκράτες και Το "Πολιτικό" Σου Σύστημα Είναι και "Είσαι" πατενταρισμένος Λακεδοραγιάς!

    Η Υποτακτικότητα Η Υποτέλεια Η Υποδούλωση Εμπεριέχει από την "Φύση" Της Την Αντιεπιστημονικότητα Την Ανικανότητα Την Αθλιότητα Την Ανθελληνικότητα και Αυτό που Εμφανίζεται Δημόσια και Κοινωνικοεθνικοπολιτικά ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΘΕΣΜΟΥΣ"!

    Αυτή η Σαπίλα η Βρωμίλα η Βοθρύλα Δεν Εμφανίστηκε "Κεραυνός Εν Αιθρία" εν μια Νυχτί!

    Είναι μια Διαδικασία Επίμονη και Επίπονη για την Φιδοποίηση και Σκουλικοποίηση μιας Κοινωνίας και δή της Ελληνικής! Μια Εξίσου Επίπονη και Επίμονη Διαδικασία για εκόλαυση Τόσο Του Πολιτικού Φιδιού όσο και της φράσης "Μάταια Ματεώτης τα Πάντα Ματεώτης"!

    Όλο το Πολιτικό και Πολιτειακό Λακεδοραγιάδικο Σύστημα Είναι Σε Εξαναγκασμό Αποδοχής Του Ψεύδους ΤΟΥ Αντιεθνικού Αυτοκαταστροφικού Ψεύδους! Το 1922 το 1974 δεν Είρθε από .. Εξωγήινες λανθασμένες Πολιτικές αλλά Λακεδοραγιάδικες Αντιλήψεις και Πράξεις Των Αποικιοκρατούμενων Λακεδοραγιάδων!

    Όποιος Μιλά και διαλαλεί σαν τον Τελάλη την Μέγιστη "Συναίνεση" την Μέγιστη "Συνεννόηση" την Μέγιστη "Συμφωνία" Επί Συγκεκριμένων Εθνικών Ζωτικών Θεμάτων (Παράδοση του Ορου/Λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!


    ΑΛΛΩΣΤΕ Στο ΣΗΜΕΡΑ που ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΥΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΙΜΑ (βλ. Τουρκία για Αιγαίο Θράκη Λωζάνη βλ. Αλβανία για Β. Ηπειρο/"Τζαμουριά") ΕΜΑΣ ΏΣ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΟΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ των Σκορπίων! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ! "ΑΥΤΟΙ" ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΛΛΟΙΩΤΡΙΚΑ/ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ όπως η Κατρουλού τις Κυλλώτες της! Και για ΟΣΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΛΕΝΕ ότι τους έχουν "Αναγνωρίση" τόσοι! Θυμίζουμε Στα Σκουλικοραγιάδικα ότι: α) Διαμάχη Γαλλίας-Αγγλίας β) Γερμανίας-Γαλλίας .. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ γ) ΚΙΝΑΣ-ΤΑΪΒΑΝ/ΦΟΡΜΟΖΑ η ΚΙΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ οι Yankees Στον ΟΗΕ!



    ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ!


    και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την .. Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!
    Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!



    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


    ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!)!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ.. ΚΑΛΥΜΜΑ!

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!

    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!



    ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ!



    ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΣΤΕΓΝΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥΣΟΥΛΙΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρέ Σείς!!!

    Καταλάβαται Τί κάνει ο Αριστερόστροφος Φασισμός ο ΕλιτοΝαζιζοφασισμός ο Εθνομηδενιστής;;;;;;;

    Το ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ;;;;;;;

    Ο Ελιτοναζιστοφασίστας πήρε και "ΕΠΙΣΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ Go back Madam Merkel να μας πεί ο ΑΛΗΤΗΣ ΌΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΙ... ΜΑΟ-ΜΑΟ!!!!

    ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ... ΜΠΙΝΕΔΕΣ!!!

    .... ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.... ΣΚΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΑΣ .... ΧΑΡΙΖΩ ΦΠΑ!!!

    ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΤΙΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ: ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟ ΦΠΑ!!! .... σε ρυθμούς Τσιφτετέλι!!!!

    ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

    ΑΥΤΟΣ και ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. .. SOFORT ABER SOFORT OHNE WENN UND ABER!!! SOFORT ΑΛΗΤΗ/ΑΛΗΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση