GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΕ Άρης: «Καλούμε τους φίλους της ομάδας να προσφέρουν αίμα για τους πληγέντες»

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβη η ΚΑΕ Άρης, η οποία -με ανακοίνωση που εξέδωσε- καλεί τον κόσμο της ομάδας να προσφέρει αίμα για το...

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προέβη η ΚΑΕ Άρης, η οποία -με ανακοίνωση που εξέδωσε- καλεί τον κόσμο της ομάδας να προσφέρει αίμα για τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Άρης καλεί όσους φίλους της ομάδας μας μπορούν, να προσφέρουν αίμα για τους τραυματίες των φονικών πυρκαγιών που έχουν πλήξει την Αττική. Όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν αίμα και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας ανά την Ελλάδα, αναφέροντας το λογαριασμό της ΚΑΕ Άρης (στον αριθμό 13448).

Οι φιάλες αίματος που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν με εντολή της ΚΑΕ Άρης για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πυρόπληκτων, που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση