GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρομερή Παπαχρήστου: Έκανε την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη για φέτος

Στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας της έδειξε πως είναι η Βούλα Παπαχρήστου, λίγες εβδομάδες πριν από το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου. Πιο ...

Στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας της έδειξε πως είναι η Βούλα Παπαχρήστου, λίγες εβδομάδες πριν από το Ευρωπαϊκό του Βερολίνου.
Πιο συγκεκριμένα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια... προσγειώθηκε στα 14,74μ. στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου, βελτιώνοντας το ατομικό ρεκόρ της από το 2016, όταν είχε πηδήξει 14,73μ.!
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον της ανήκει η κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη για το 2018 στο τριπλούν, αφού μόνο η Κολομβιανή Ιμπαργκουέν και η Αμερικανίδα Φράκλιν έχουν μεγαλύτερα άλματα μέσα στη χρονιά (14,96μ. και 14,84μ. αντίστοιχα).
Έτσι, η Παπαχρήστου έδειξε... πανέτοιμη για ακόμα μια διάκριση στην προσεχή μεγάλη διοργάνωση, θέλοντας να υπερασπιστεί το χάλκινο μετάλλιο που είχε κατακτήσει στο Άμστερνταμ προ διετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση