GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΕΙΧΑΝ ελεύθερο σκοπευτή στη συγκέντρωση για την Μακεδονία...

Λουκάς Επίσκοπος    Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από χθες στο συλλαλητήριο στη στέγη αυτού του κτιρίου που είναι απέναντι από τη Βουλή...

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από χθες στο συλλαλητήριο στη στέγη αυτού του κτιρίου που είναι απέναντι από τη Βουλή, διακρίνουμε έναν ελεύθερο σκοπευτή.
Αυτό που περνάει η Ελλάδα μας, είναι σταλινική χούντα οι προδότες πρέπει να πληρώσουν δεν φοβόμαστε ούτε τα ματ ούτε τους ελεύθερους σκοπευτές τους ένας και από μας να πέσει νεκρός, από το χέρι αυτών των απάνθρωπων προδοτών, με το αίμα το θα γραφτεί στον νεκρικό τύμβο των Ηρώων το όνομά του.

6 σχόλια

  1. Κάνεις Μέγα Λάθος Φιλαράκι!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ "Η ΕΛΛΑΣ"! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΌΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΗΣ ΕΕ!

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΤΑΝ ... "ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ" ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΞΗΓΗΘΕΙΚΑΝ ΣΤΑ ΊΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!!


    Αλλά που να καταλάβεται Εσείς Τί Εστί Ελιτοναζιστός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φιλαράκι μου, έχω την εντύπωση ότι είσαι πάνω από 30-35 και ακόμα ζεις με τα λεφτά του μπαμπά.. Κατσαβίδι δεν ξέρεις τι σημαίνει. Καλά θα κάνετε να το χωνεψετε καλά μέσα στο ξερό σας μυαλό, ότι, ότι καλύτερο για την Ελλάδα, είναι η Χρυσή Αυγή. Και το χειρότερο για σας ξέρεις ποιο είναι?? Ότι ερχόμαστε. Και όταν έρθουμε θα μαστε αμείλικτοι με σας τους τεμπέληδες..

      Διαγραφή
  2. Βασικά Στάλιν κ Αδόλφος το πήγαιναν χερακι χεράκι το γράμμα.. μαζί στην Πολωνία, μαζί οι συνθήκες, ο Ιωσήφ χρηματοδότησε το κόμμα κ την δημιουργία στρατού σε αντίθεση με την συνθήκη των Βερσαλλιών.. μαζί το 29' επιθεσεις στην Ρηνανία..
    Τι να πρωτοπει κάνεις..

    Όσο για τον άλλον κ την ΧΑ..
    Εσύ φίλος σκεψου.. τόσες μηνύσεις έχουν φτάσει στην βουλη με κατηγορίες μέχρι και για προδοσία..για να συσταθεί το ειδικό δικαστήριο χρειαζονται οι υπογραφές 30 βουλευτών..
    Άκουσε κανείς ποτέ την ΧΑ να δηλώσει πως αυτοί υπεγραψαν κ λείπουν μόνον 12 υπογραφές, τους άκουσες ποτέ να πιέσουν τους υπόλοιπους ώστε να συσταθεί;;
    Μία από τα ίδια είναι... παίζουν το παιχνίδι της διάσπασης ώστε ποτέ να μην ενωθούν οι φωνές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον Ανώνυμο 3 ιουλ 2018, 8:16:00 πμ, Η χρυσή αυγή αποτελείται από ναζιστές και ανθρώπους που θαυμάζουν τον χιτλερ, όπως επίσης και από παγανιστές. Υπάρχουν τα ποιήματα που έγραφε ο μιχαλολιακος που υμνούσε τον εωσφορο (κάντε το google), και άρθρα στο περιοδικό της χρυσης αυγής που υμνουν τον χιτλερ. Αυτά είναι ντοκουμεντα υπαρκτα, απλά καντε τα google και θα βρείτε τις σελίδες τις επισημες. Οι ανθρωποι είναι λαϊκιστές και τραμπούκοι. Ποτέ δεν θα έλθει η χ.α. στην εξουσια. Έτσι, αυτό το "ερχόμαστε" είναι όχι απλά μια ουτοπία, αλλα αυτο που λενε το ενα μελος της χ.α στο αλλο για να χειραγογουνται με ψευτικες υποσχεσεις. Η χ.α. δεν θα λαβει ποτε πιο μεγαλα ποσοστα από αυτα που παιρνει τοσα χρονια, και σε λιγο καιρο θα αρχισουν τα ποσοστα της να πεφτουν και τελικα θα παει εκει που της αξιζει, στο 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση