GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο παιδόφιλος της Κομοτηνής – ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου, που συνελήφθη στις 11 Ιουλίου στην Κο...

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 52χρονου, που συνελήφθη στις 11 Ιουλίου στην Κομοτηνή καθώς συνελήφθη για αποπλάνηση παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατά συρροή.

Πρόκειται για τον ΑΛΗ ΟΣΜΑΝ ΑΪΧΑΝ του Χουσεΐν και της Φατμέ, που γεννήθηκε το 1966, στην Κομοτηνή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 27 Ιουλίου 2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου της τοπικής κοινωνίας και δη των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 25310-83238 και 25310-83223 του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση