GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλάπηκε η πρώτη φανέλα με την υπογραφή του Ρονάλντο - Δείτε πόσο πωλείται

Ένας Ιταλός δημοσιογράφος, ο Κάρμινε Ρόσι έφυγε από την πατρίδα του με τη νέα φανέλα της Γιουβέντους με το όνομα και τον αριθμό το...

Ένας Ιταλός δημοσιογράφος, ο Κάρμινε Ρόσι έφυγε από την πατρίδα του με τη νέα φανέλα της Γιουβέντους με το όνομα και τον αριθμό του Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να βρει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Κόστα Ναβαρίνο και να είναι ο πρώτος που θα του υπέγραφε φανέλα της Γιούβε.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ ταξίδεψε λοιπόν στην Ελλάδα για την αποκλειστικότητα, έφτασε μέχρι την Καλαμάτα, αλλά όπως ήταν λογικό δεν του επέτρεψαν την είσοδο παρά τις επίμονες προσπάθειές του.

Ωστόσο, για καλή του τύχη βρήκε έναν συμπατριώτη του Ιταλό, ο οποίος έκανε διακοπές εκεί και του ζήτησε αν μπορούσε να του δώσει τη φανέλα και να πλησιάσει αυτός τον Ρονάλντο ώστε να του υπογράψει.

Πράγματι ο Ιταλός τουρίστας που έμενε εκεί πήρε τη φανέλα και είπε στον δημοσιογράφο ότι θα του την επέστρεφε με την υπογραφή του Ρονάλντο. Η υπογραφή μπήκε αλλά η φανέλα δεν γύρισε ποτέ στον πραγματικό κάτοχό της!

Λίγο αργότερα στα social media ανέβηκε η κλεμμένη φανέλα με την πρώτη υπογραφή του Ρονάλντο! Ο Ιταλός ρεπόρτερ μάταια προσπαθούσε να βρει στο τηλέφωνο τον Ιταλό τουρίστα για να του την επιστρέψει. Όταν έπειτα από πολλές προσπάθειες τα κατάφερε, τότε πήρε την απάντηση: «Η φανέλα είναι δική μου πλέον, λυπάμαι».

Μάλιστα, ο Ιταλός τουρίστας την ανέβασε στο Ebay, ζητώντας 13.000 ευρώ και ήδη έχει στα χέρια του μια προσφορά! Από τη μεριά του ο Ιταλός δημοσιογράφος τόνισε πως θα καταγγείλει το περιστατικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση