GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση ΠΑΕ - Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για τη Λεωφόρο

Ένα από τα πλέον σημαντικά θέματα στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα αφορά στη χρήση του γηπέδου «Απόστολος ...

Ένα από τα πλέον σημαντικά θέματα στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα αφορά στη χρήση του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», έπειτα από το ζήτημα που έχει προκύψει με τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς τον Ερασιτέχνη.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει συνάντηση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές για να ξεκαθαρίσει το κατά πόσον είναι εφικτό να φτάσουν σε συμφωνία.

Από την πράσινη ΠΑΕ υπήρξε χθες ανακοίνωση που ξεκαθάριζε πως ο Παναθηναϊκός θα δηλώσει ως δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ και γενικότερα διαρρέεται πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης της ομάδας από την ιστορική της έδρα.

Παρ’ όλα αυτά, όσο δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές για τα οφειλόμενα χρήματα, ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης.

Βεβαίως, ανάλογα με τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα θα καθοριστεί και η έδρα, στην οποία το τριφύλλι θα δώσει το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του που θα έχει χαρακτήρα πρόβας τζενεράλε.

Όσον αφορά τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού, δεν έχει οριστικοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση