GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθόλου... σερ ο Τραμπ με τη βασίλισσα - Αγνόησε το πρωτόκολλο σε βαθμό... απελπισίας- ΒΙΝΤΕΟ

Τρεις φορές έσπασε το πρωτόκολλο κατά τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Το πρώτο "...

Τρεις φορές έσπασε το πρωτόκολλο κατά τη συνάντησή του με τη βασίλισσα Ελισάβετ ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Το πρώτο "χτύπημα" ήρθε όταν το προεδρικό ζεύγος άργησε να φθάσει στο προκαθορισμένο ραντεβού για ένα τέταρτο προκαλώντας τον εκνευρισμό της Ελισάβετ η οποία κοιτά νευρικά το ρολόι της δύο φορές.

Trump is tardy. Queen checks watch.

Queen: Where is that nitwit?#QueenElizabeth #TrumpUK #TrumpVisitUK pic.twitter.com/O0RxGxZLBe

— NAFTA Posterchild (@RobsinBuda) July 13, 2018

Όταν πια Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ έφθασαν, χαιρέτισαν αμερικάνικα τη βασίλισσα χωρίς ούτε μια μικρή υπόκλιση μπροστά στη μονάρχη. Και μπορεί αυτό να μην ήταν υποχρεωτικό, αλλά όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, δείχνει αγένεια εκ μέρους του ζεύγους των Τραμπ.

Εκεί όμως που ήρθε το αποκορύφωμα της αγένειας Τραμπ, ήταν όταν η βασίλισσα του υπέδειξε να προχωρήσουν ανάμεσα στο βασιλικό τάγμα, οπότε ο πλανητάρχης μπερδεύτηκε και προχώρησε μόνος του μπροστά κλείνοντας τον δρόμο στην Ελισάβετ, η οποία δείχνει απελπισμένη να σταθεί στο πλευρό του πλανητάρχη που στέκει αγέρωχος και μόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση