GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμβρόσιος: Ο άθεος Τσίπρας επισύρει την κατάρα του θεού - Αυτός ευθύνεται για τις φονικές πυρκαγιές

Στην αθεΐα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αποδίδει ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρό την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από...

Στην αθεΐα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αποδίδει ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρό την τραγωδία με τους δεκάδες νεκρούς από τις φωτιές στην Ανατολική Αττική.
Με ανάρτησή του στο προσωπικό του μπλογκ, ο Αμβρόσιος κάνει λόγο για άθεους πρωθυπουργούς και επιτελεία που με την αθεΐα τους «διεγείρουν την οργή του Θεού!».
Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ...........
......ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ...ΠΥΡΚΑΪΕΣ!»
Και συνεχίζει: «Ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας, ευρισκόμενος στη Βοσνία, αναγκάσθηκε να διακόψει αμέσως την επίσημη επίσκεψή του εκεί, και να γυρίσει αμέσως στην Αθήνα! Θα μεταβεί αμέσως στο Χαλάνδρι, στο Κέντρο Επιχειρήσεων! Τί να κάνει άραγε εκεί; Απλώς θα δείξει για μια ακόμη φορά την υποκρισία του! Αγνοεί, βλέπετε, ότι αυτός και το Επιτελείο του, οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι αίτιοι της γενικής καταστροφής! Με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού! Αλλά αυτά θα τα πούμε παρακάτω.
______ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ κάποια έκτακτα φυσικά γεγονότα πλήττουν ξαφνικά τη Χώρα μας, καταστρέφοντας περιουσίες καί ανθρώπους! ΣΤΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ της ζωής μου δεν ενθυμούμαι ποτέ μιά τέτοια πρωτοφανή γενική καταστροφή στη Ελλάδα μας!»
Το Άγιον Πνεύμα διά των όσων μας λέγει με τα παραπάνω χωρία της Καινής Διαθήκης μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα:
Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστροφικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!
Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού;
Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του; Ιδού μερικά από τα κατορθώματά τους:
Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου στους Υπουργούς!
Αφαίρεση των Εικόνων του Χριστού μας και των Αγίων μας από τά Σχολεία, τα Γραφεία των Υπουργών, τις Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ.
Νομιμοποίηση του Γάμου των Ομοφυλοφίλων διά του Συμφώνου Συμβιώσεως.
Παρελάσεις των Gays και γελειοποίηση των Εικόνων με την ανάρτησή τους στα γεννητικά όργανα τους στις δημόσιες παρελάσεις τους.
Κατάργητης της πρωϊνής προσευχής από τά Σχολεία.
Κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών.
Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία.
Περιφρόνηση του Μυστηρίου του χριστιανικού Γάμου, αφού ο Πρωθυπουργός συζεί αστεφά- νωτος με την φιλενάδα του κα Μπέττυ ή Περιστέρα.
Περιφρόνηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως, αφού δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά τους.
Εξάπλωση της εγκληματικότητος κατά την περίοδο της Πρωθυπουργίας του. Βλέπε και τον Ρουβίκωνα!
Εξάπλωση του γυμνισμού και εν γενει της ανηθικότητος στη σύγχρονη Κοινωνία μας .
Ο Υπουργός της α-Παιδέιας κ. Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει τις Πανελλήνιες Εισαγωγικές Εξετάσεις στην Πανεπιστημιακή Βαθμίδα, ώστε «τα παιδιά μας χωρίς αγωνία το Σάββατο το βράδυ να μπορούν νά πηγαίνουν στα μπάρ για ένα ποτό και για να μπορούν επίσης να ερωτεύωνται»!!!!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ;
Μα, ποιός άλλος από τον Πρωθυπουργό μας;
Ο κ. Τσίπρας, χωρίς ίχνος τσίπας, ανερυθρίαστα:
Κατέστρεψε την Οικονομία της Ελλάδος!
Κατέστησε πένητες τους έως χθές νοικοκυραίους!
Υποδούλωσε την Ελλάδα μας με το Μνημόνια!
Εξαπάτησε τους Έλληνες με το Δημοψήφισμα, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν ΟΧΙ και όμως τό ανακοί-νωσε ως ΝΑΙ!
Ξεπούλησε την Μακεδονία μας!
Πολέμησε την Ορθοδοξία μας! Και πολλά άλλα είναι τα κατορθώματα του Πρωθυπουργού Τσίπρα! Θαυμάστε τον! Στην παρακάτω φωτογραφία πανηγυρίζει για τα .........κατορθώματά του!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση