GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίδειξη δύναμης από τον Ερντογάν την ημέρα της ορκωμοσίας του - Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο

Συγκεκριμένα, 2 οπλισμένα F16 που συνόδευαν 2 Phantom F4 εισήλθαν στον εθνικό εναέριο χώρο ανάμεσα από Λήμνο - Λέσβο λίγο πριν τις 5 το α...

Συγκεκριμένα, 2 οπλισμένα F16 που συνόδευαν 2 Phantom F4 εισήλθαν στον εθνικό εναέριο χώρο ανάμεσα από Λήμνο - Λέσβο λίγο πριν τις 5 το απόγευμα πραγματοποιώντας συνολικά 5 παραβιάσεις. Βγήκαν από τον Εθνικό Εναέριο χώρο από την περιοχή ανάμεσα από Χίο – Σάμο αφού αναχαιτίστηκαν από 2 ελληνικά οπλισμένα που απογειώθηκαν από Σκύρο.
Νωρίτερα, το πρωί, 2 ελληνικά οπλισμένα F16 που είχαν απογειωθεί από την Λήμνο αναχαίτισαν 2 F16 τουρκικά, που παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο ανάμεσα από Λήμνο – Λέσβο, χωρίς όμως να προλάβουν να προχωρήσουν πολύ.
Την ίδια στιγμή, δύο κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN-235 του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού προχώρησαν σε συνολικά 34 παραβιάσεις κατά μήκος των μικρασιατικών παραλίων με τα νησιά του Αιγαίου κάνοντας το δρομολόγιο Λήμνο - Ρόδο - Λήμνο. Καταδιώχθηκαν και αναχαιτίστηκαν από συνολικά 4 F16 που είχαν απογειωθεί νωρίτερα από Σκύρο και Λήμνο.
ΠΗΓΗ: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση