GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η "απάντηση" του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου στον Αμβρόσιο - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το τρισάγιο για τις ψυχές των νεκρών που χάθηκαν στην Αττική, ο Σεβάσμιος Μητροπολίτης στο κήρυγμα του έδωσε "απάντηση&q...

Μετά το τρισάγιο για τις ψυχές των νεκρών που χάθηκαν στην Αττική, ο Σεβάσμιος Μητροπολίτης στο κήρυγμα του έδωσε "απάντηση" στα περί "θείας δίκης Θεία για έναν άθεο πρωθυπουργό" του Αμβρόσιου.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του Μεγάλου Αρχιερατικού Εσπερινού που τελέσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 26ης Ιουλίου 2018, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, Παρεκκλησίου του Επισκοπείου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος τέλεσε Ιερό Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των νεκρών κατά τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική καθώς και των ψυχών.

Ο Σεβασμιώτατος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά, με αφορμή τον Άγιο Παντελεήμονα, εξέφρασε την ανάγκη να είμαστε όλοι ελεήμονες, όπως ο Παντελεήμων Θεός, ο οποίος είναι Αγάπη και όχι "τιμωρός" και "εκδικητής", απαντώντας έτσι ουσιαστικά στον Μητροπολίτη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιο, ο οποίος με ανάρτησή του στο προσωπικό του μπλογκ, κάνει λόγο για άθεους πρωθυπουργούς και επιτελεία που με την αθεΐα τους «διεγείρουν την οργή του Θεού!».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση