GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα πετύχει το πρώτο γκολ ο Χάρι Κέιν στον μικρό τελικό;

Την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο διεκδικούν το Βέλγιο και η Αγγλία, στον μικρό τελικό που θα ξεκινήσει στις 17:00, στην Αγία Π...

Την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο διεκδικούν το Βέλγιο και η Αγγλία, στον μικρό τελικό που θα ξεκινήσει στις 17:00, στην Αγία Πετρούπολη. Συνήθως, οι μικροί τελικοί προσφέρουν όμορφο θέαμα κι έχουν αρκετά γκολ, αφού οι ομάδες παίζουν ελεύθερα, χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το Βέλγιο και η Αγγλία, συμμετείχαν στον ίδιο όμιλο, τον έβδομο. Ξεκίνησαν με νίκες, στις 2 πρώτες αγωνιστικές, κόντρα στον Παναμά και την Τυνησία. Στην τρίτη αγωνιστική, στο μεταξύ τους παιχνίδι, το Βέλγιο κέρδισε με 1-0 και πήρε την πρώτη θέση.

Στα νοκ άουτ παιχνίδια, το Βέλγιο απέκλεισε την Ιαπωνία και τη Βραζιλία, αλλά ηττήθηκε, στον ημιτελικό, από τη Γαλλία. Η Αγγλία άφησε, εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, την Κολομβία και τη Σουηδία, δεν κατάφερε όμως να αποκλείσει και την Κροατία.

Έχουν παίξει από μία φορά σε μικρό τελικό και πήραν την τέταρτη θέση

Έμεινε ανεκπλήρωτο το όνειρο της επιστροφής, σε μεγάλο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά από το 52 χρόνια. Το 1966 είχε κατακτήσει το τρόπαιο στην έδρα της. Το 1990 έπαιξε στον μικρό τελικό. Έχασε από την Ιταλία με 2-1 και πήρε την τέταρτη θέση. Μία συμμετοχή σε μικρό τελικό έχει και το Βέλγιο, το 1986. Ηττήθηκε, στην παράταση, με 4-2 από τη Γαλλία και τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ο Χάρι Κέιν. Έχει πετύχει 6 γκολ, 2 κόντρα στην Τυνησία, 3 κατά του Παναμά και 1, στη φάση των «16», με την Κολομβία. Ο αρχηγός της Αγγλίας θέλει να σκοράρει και στον μικρό τελικό. Θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ κόντρα στο Βέλγιο;

Η προσφορά της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ είναι για τον Χάρι Κέιν, ως σκόρερ του πρώτου γκολ, στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανάμεσα στο Βέλγιο και την Αγγλία.

«Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και «2-0 και Έληξε» στον μικρό τελικό

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει, στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι και το «2-0 και Έληξε».

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, όσοι ποντάρουν στην ομάδα που θα κατακτήσει την τρίτη θέση, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους ηττηθεί στα πέναλτι.

Με το «2-0 και Έληξε», οι παίκτες κερδίζουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές για τον μικρό τελικό

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν συνολικά, περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές, για να ποντάρουν στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Προσφέρονται πολλά ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τη μέθοδο νίκης (κανονική διάρκεια, παράταση, πέναλτι), το πρώτο που θα συμβεί από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση