GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΑΚΥΡΩΣΤΕ την συμφωνία των Πρεσπών!" ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ των δικαστών...

Maroupa Eirini   Έτσι καταλήγει το υπόμνημα που κατατέθηκε στις 13/7/2018 στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά την συζήτηση της αίτησης...

Έτσι καταλήγει το υπόμνημα που κατατέθηκε στις 13/7/2018 στο Συμβούλιο της Επικρατείας, κατά την συζήτηση της αίτησης αναστολής:

"Αποδώστε δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει χρόνος. Δεν υπάρχει άλλος. Εσείς. Οι κατά σύνταγμα θεσμικοί θεματοφύλακες του Συντάγματος. Εκτός από τον τελευταίο κατά το Σύνταγμα φύλακά του. Τον ελληνικό λαό.

Ζητάμε την αναστολή εκτέλεσης ολόκληρης της από 17/6/2018 συμφωνίας των Πρεσπών, και ιδίως συγκεκριμένων άρθρων αυτής, που έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ, από της υπογραφής και πριν την κύρωση στην Βουλή, αλλά και άρθρων αυτής που έχουν τεθεί σε ισχύ, de facto, παρότι κατά την συμφωνία τίθενται επισήμως σε ισχύ μετά την κύρωση αυτής στην Ελλάδα, και κατόπιν των αλλαγών στο Σύνταγμα των Σκοπίων και το «ενδεχόμενο», κατά την συμφωνία δημοψήφισμα.

Ενεργείστε τα νόμιμα και συνταγματικώς επιβαλλόμενα στα δικαστήρια και στους δικαστές, θεσμικά, σύμφωνα με τον ρόλο Σας ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ. Αποκαταστείστε την συνταγματική νομιμότητα, την δημοκρατία, την διάκριση των εξουσιών. Αύριο θα είναι πολύ αργά. Τον Δεκέμβρη, τα γεγονότα θα σας έχουν ξεπεράσει. Οι βλάβες θα είναι ανεπανόρθωτες σε μας και την Ελλάδα.

Αντιλαμβάνεστε, ότι το συγκεκριμένο θέμα που συζητάμε σήμερα, είναι πολλαπλασίως Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ που έχει αναλάβει έκαστος από εσάς και ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ, σε όλη σας την δικαστική θητεία, ακόμα κι αν αθροίσετε όλες τις υπόλοιπες υποθέσεις και αποφάσεις σας μαζί.

Αυτό που κρίνεται εδώ, είναι χωρίς μεγαλοστομίες, ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ Ή ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, η συνέχεια ή όχι του ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, από το οποίο κατά το Σύνταγμα πηγάζουν και υπέρ του οποίου ασκούνται ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, δηλαδή και η δικαστική. Όλοι οι θεσμοί και λειτουργίες του κράτους. Αναλογιστείτε ότι αυτή ακριβώς η υπόθεση, είναι η κορυφαία στιγμή στην φυσική και μεταφυσική σας ύπαρξη, η κορυφαία στιγμή για την οποία ΓΙΝΑΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΤΕ με την παιδεία σας, την ιστορία, την εθνική σας ταυτότητα, τις ρητές και ξεκάθαρες επιταγές κι εντολές που σας δίνει το Σύνταγμα, τους φόβους και τις ανάγκες της υλικής σας βιωτής και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, αναμετρηθείτε τελικά με την αυτοσυνειδησία σας και κάντε το καθήκον σας. Γράψτε ιστορία. Εσείς γράφετε τώρα την ιστορία, όπως το θέλησε η μοίρα.

Ο τύπος, η νομολογία, και όσα σημαίνουν τύπο, γεννήθηκε για να περιφρουρεί την ουσία. ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΒΕΛΙΖΕΙ.

Ξεκάθαρα σας το λέει αυτό το Σύνταγμα:
120 παρ 2: «Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η ΑΦΟΣιΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» Και των δικαστών. Κάντε το πράξη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση