GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγνωστοι έδεσαν συρματόπλεγμα σε τρακτέρ και έκαναν ''καλοκαιρινό '' το ψητοπωλείο- ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρουν οι εικόνες από την καταστροφή που υπέστη ψητοπωλείο στην περιοχή της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια. Το πρωτοφανές αυτό  περιστα...

Σοκάρουν οι εικόνες από την καταστροφή που υπέστη ψητοπωλείο στην περιοχή της Αγίας Άννας στη Βόρεια Εύβοια.
Το πρωτοφανές αυτό  περιστατικό σημειώθηκε,  σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr,  περίπου στις 5:00 το πρωί της Τρίτης.
Ένα κόκκινο τρακτέρ, που οδηγούσε άγνωστος, έδεσε με συρματόπλεγμα μία από τις κολώνες του παραλιακού μαγαζιού και το έκανε «καλοκαιρινό».
Συγκλονισμένη η ιδιοκτήτρια του ψητοπωλείου, Αναστασία Κουρκούλη μίλησε αποκλειστικά στοEviaZoom.gr για την εγκληματική ενέργεια την οποία διερευνά η αστυνομία.
«Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος γύρω στις 5:00 το πρωί, ήρθε με μία μπουλντόζα κόκκινη και μπήκε από την είσοδο του διπλανού σπιτιού που έχει αυλή. Έδεσε με συρματόπλεγμα μία από τις κολώνες γιατί είναι εξωτερικό το μαγαζί, την τράβηξε και το γκρέμισε, τόσο απλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κουρκούλη.
«Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός.  Οι μόνες μαρτυρίες είναι ότι είδαν ένα κόκκινο τρακτέρ να φεύγει εκείνη την ώρα. Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις, αλλά δεν μπορείς να πεις κάτι για κάποιον αν δεν έχεις αποδείξεις», κατέληξε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.
Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ: eviazoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση