GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα προγνωστικά των Ελλήνων πολιτικών: Ποιος θα είναι ο νικητής του Μουντιάλ

Ώρα Μουντιάλ και για τη Βουλή. Είτε στο καφενείο είτε το βράδυ στο σαλόνι και στα μπαλκόνια του σπιτιού τους υπουργοί και βουλευτέ...

Ώρα Μουντιάλ και για τη Βουλή. Είτε στο καφενείο είτε το βράδυ στο σαλόνι και στα μπαλκόνια του σπιτιού τους υπουργοί και βουλευτές αποδεικνύουν ότι καθόλου δεν διαφέρουν από τους ψηφοφόρους τους, που τρελαίνονται για ποδόσφαιρο.

Μέσω της "Espresso" "ψηφίζουν" λοιπόν για τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία. Σύμφωνα με τα προγνωστικά τους, το Κύπελλο θα το σηκώσει μάλλον το Βέλγιο.

«Βέλγιο και Βραζιλία βλέπω στον τελικό, αν και καλές πιθανότητες έχει και το δίδυμο Κροατία - Γαλλία. Πιστεύω δε ότι όποια ομάδα αποκλείει την Ελλάδα πάει τελικό ή και το παίρνει, παραδοσιακά. Αυτή η ομάδα είναι το Βέλγιο» μας λέει ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, που «μέσα του» ήταν με τη Σενεγάλη, αν και τον πίκρανε μια και αποκλείστηκε από τη επόμενη φάση.

Η αγάπη του για την αφρικανική χώρα έγκειται στο γεγονός ότι ο ίδιος έχει ζήσει εκεί ως παιδί για μια πενταετία, αφού ο πατέρας του ήταν εκπαιδευτικός στη Σενεγάλη.

Γαλλία όμως «βλέπει» και ο πρώην υπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο οποίος επίσης ξεχωρίζει ως φαβορί τη Βραζιλία και την Ισπανία.

Με τους Σουηδούς τάσσεται ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Αναστάσης Μεγαλομύστακας αλλά και ο Σάββας Αναστασιάδης, ενώ η γυναίκα της παρέας μας και ποδοσφαιρόφιλη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά είναι με την Αργεντινή, φανατικά. Όπως βέβαια αποδείχθηκε έπεσε έξω, καθώς η Αργεντινή αποκλείστηκε από τη Γαλλία.

«Μεταξύ Πελέ και Μαραντόνα επιλέγω Πελέ, αλλά την κούπα θα τη σηκώσει το Βέλγιο» μας λέει ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μάριος Γεωργιάδης.

Το ίδιο πιστεύει και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που υποστήριζε τη Γερμανία και, αφού αυτή αποκλείστηκε, τώρα «βλέπει» το Βέλγιο ως την καλύτερη ομάδα. «Παρουσιάζει τη μεγαλύτερη συνοχή και πειθαρχία» λέει ο ίδιος.

Ιταλία παραδοσιακά υποστήριζε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος της ΔΗΜ.ΑΡ., αλλά μια και δεν δίνει το «παρών» στα γήπεδα της Ρωσίας το... γύρισε στην Ισπανία!Φαν των χωρών της Λατινικής Αμερικής είναι ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος υποστηρίζει την Ουρουγουάη.

Με την Αργεντινή τάσσεται ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης (και εκείνος θα νιώθει απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της), ενώ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά της ψηφίζει Ισπανία.

Σύμφωνα με την Espresso τόσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όσο και ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας υποστηρίζουν τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

Μεταξύ Γαλλίας, Ισπανίας και Βελγίου κινείται ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πηγη: espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση