GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να "απαντήσει" με Νεϊμάρ η Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την επόμενη κίνησή της, με τον Νε...

Μετά την ολοκλήρωση της πώλησης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει την επόμενη κίνησή της, με τον Νεϊμάρ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο!

Όπως υποστηρίζουν τα μαδριλένικα μέσα ενημέρωσης, η «Βασίλισσα» αναμένεται να αντικαταστήσει τον Πορτογάλο επιθετικό με ένα μεγάλο αστέρι και το προβάδισμα φαίνεται πως έχει ο Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Άλλωστε, δεν είναι κρυφό ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε στείλει ανθρώπους στη «χώρα του καφέ» κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του Νεϊμάρ για να μιλήσουν μαζί του.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι γνωστό πως δεν νιώθει καλά στο Παρίσι και έχει αμφιβολίες για την παραμονή του εκεί, ένα χρόνο μετά το σούπερ deal των 222 εκατ. ευρώ μεταξύ της Παρί και της Μπαρτσελόνα.

Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εξαιρετικά πιθανό να προσπαθήσει να τον αποκτήσει και δεν αποκλείεται μάλιστα να στείλει ξανά άνθρωπο της στη Λατινική Αμερική για να συναντήσει μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Από τη μεριά της, η Παρί Σεν Ζερμέν είναι γνωστό πως δεν θέλει να χάσει τον μεγάλο της άσο, με τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί να έχει τονίσει πως ο παίκτης θα παραμείνει σίγουρα στο Παρίσι.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν καταστεί δυνατή η μεταγραφή του Νεϊμάρ, τα ονόματα των Αζάρ και Μπαπέ θα «παίξουν» γερά για τη Ρεάλ.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση