GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορτρέτο του Πούτιν, αντί του Τραμπ, τοποθετήθηκε στο Καπιτώλιο του Κολοράντο - ΦΩΤΟ

Με το στόμα ανοικτό έμεινε ο Αμερικανός γερουσιαστής Στιβ Φένμπεργκ όταν αντίκρισε το πορτρέτο του Βλαντιμίρ Πούτιν στη θέση όπου θα έπρε...

Με το στόμα ανοικτό έμεινε ο Αμερικανός γερουσιαστής Στιβ Φένμπεργκ όταν αντίκρισε το πορτρέτο του Βλαντιμίρ Πούτιν στη θέση όπου θα έπρεπε να βρίσκεται αυτό του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, στο Καπιτώλιο του Κολοράντο.
Είθισται η οργάνωση “Πολίτες του Κολοράντο για τον Πολιτισμό” να αναλαμβάνει να συγκεντρώσει από δωρεές το ποσό που απαιτείται για να καλυφθεί το κόστος των προεδρικών πορτρέτων που κοσμούν την συγκεκριμένη αίθουσα στο Καπιτώλιο.
Εδώ και ενάμιση χρόνο, όμως, όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο 9News από το Ντένβερ, η οργάνωση δεν έχει λάβει ούτε ένα δολάριο για να φιλοτεχνηθεί το πορτρέτο του 45ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.
Ως εκ τούτου, η θέση παραμένει κενή...
Φαίνεται πως ένας φαρσέρ εκμεταλλεύθηκε την περίσταση και τοποθέτησε ένα πορτρέτο του Πούτιν στο αναλόγιο.

Όπως είναι φυσικό το πορτρέτο του ισχυρού άνδρα του Κρεμλίνου απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.
Ωστόσο, ο σάλος που προκλήθηκε από την επίμαχη φωτογραφία είχε ήδη ξεσπάσει, πυροδοτώντας καταιγισμό σχολίων στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση