GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων θα χρηματοδοτήσει πρόγραμμα αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) θα βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές στην Αττ...

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) θα βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές στην Αττική και την ενίσχυση των υποδομών που θα αποτρέψουν παρόμοιες καταστροφές στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΕΤΕπ ανταποκρίθηκε θετικά μετά από το αίτημα οικονομικής βοήθειας που υπέβαλε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, και τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά τη σχετική τεχνική επεξεργασία, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Η βοήθεια αφορά σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενίσχυσης της Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών, με την απόκτηση π.χ. πυροσβεστικών αεροπλάνων και οχημάτων, την αποκατάσταση ζημιών σε δημόσια κτίρια, την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων, την αναδάσωση, αλλά και την τεχνική υποστήριξη για την αποτροπή παρόμοιων καταστροφών στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση