GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου ψάχνει τον επίδοξο διαρρήκτη μέσα από βίντεο – ντοκουμέντο

Μπήκε σαν… κύριος στη reception ξενοδοχείου της χώρας Νάξου, όταν απουσίαζε η υπάλληλος, έψαξε, πήρε τα λεφτά που βρήκε και το έβα...

Μπήκε σαν… κύριος στη reception ξενοδοχείου της χώρας Νάξου, όταν απουσίαζε η υπάλληλος, έψαξε, πήρε τα λεφτά που βρήκε και το έβαλε στα πόδια. Για κακή του τύχη όμως, οι κινήσεις, αλλά και το πρόσωπό του καταγράφηκαν από την κάμερα που υπήρχε στον χώρο.

Η ιδιοκτήτρια κοινοποίησε το βίντεο μέσω του λογαριασμού της στα social media, που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας. Η ίδια κάνει έκκληση για πληροφορίες που θα την βοηθήσουν να εντοπίσει τον επίδοξο διαρρήκτη του μικρού ξενοδοχείου στη Νάξο.

Το βίντεο κατέγραψε τις κινήσεις τους και όσοι το κοινοποίησαν στο διαδίκτυο καλούν όποιον μπορεί να είδε κάτι, να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαρρήκτης απέσπασε ένα σημαντικό ποσό από το ξενοδοχείο.

Δείτε τι αναφέρει σχετικά η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου:

«Αυτός ο τύπος μπήκε χτες σε κατάλυμα στη Χώρα απογευματινή ώρα και χωρίς να τον καταλάβει κανείς έκλεψε τα χρήματα από την υποδοχή. Τριγυρνούσε χτες από πλατεία Πρωτοδικείου μέχρι κέντρο υγείας ενώ το βράδυ εθεάθη Άγιο Προκόπιο και Αγία Άννα. Κρατάει μια σακούλα και πιθανότατα είναι από κάποιο «οργανισμό » και ζητάει βοήθεια πουλώντας πράγματα. Αν τον δείτε κάπου ή αν σας ζητήσει βοήθεια παρακαλώ ενημερώστε απευθείας την αστυνομία -2285022100 -για το σημείο που βρίσκεται. Είναι άτομο νεαρής ηλικίας με χαρακτηριστικό περπάτημα. Λογικά θα φοράει το ίδιο καπέλο και μαγιό με χτες. Κάθε πληροφορία σας πολύτιμη. Το τηλέφωνο μας αν τον δείτε κ μπορείτε να μας ειδοποιήσετε 6947035710. Λογικά θα περνάει από μαγαζιά και ξενοδοχεία ζητώντας βοήθεια. Καθυστερήστε τον όσο μπορείτε ώστε να επέμβει η αστυνομία. Σας ευχαριστούμε.»

Πηγή: cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση