GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στη Λαμία - Του άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό μέρα μεσημέρι ενώ έπινε την μπυρίτσα του - ΦΩΤΟ

Την μπύρα του έπινε αμέριμνος ένας 61χρονος σε καφενείο στη Λαμία, γύρω στις 16.00, όταν τρεις νεαροί άνδρες μπήκαν στο μαγαζί και...

Την μπύρα του έπινε αμέριμνος ένας 61χρονος σε καφενείο στη Λαμία, γύρω στις 16.00, όταν τρεις νεαροί άνδρες μπήκαν στο μαγαζί και του έπιασαν κουβέντα.

Ξαφνικά άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα με ένα σταυρό που φορούσε στον λαιμό του, τον έριξαν στο πάτωμα και στη συνέχεια βγήκαν τρέχοντας από το μαγαζί, με τον άτυχο άνδρα να τους κυνηγάει όσο μπορούσε και να φωνάζει «φέρτε μου τον σταυρό».

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσε αστυνομικός της ΔΙΑΣ με τη μηχανή του, ο οποίος βλέποντας τους δράστες να τρέχουν κατάλαβε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αρχικά τους φώναξε να σταματήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έκανε αναστροφή, ανέβηκε ανάποδα σε δρόμο και κατάφερε να τους ακινητοποιήσει. Σε λίγα λεπτά κατέφθασαν και άλλοι αστυνομικοί, αφού είχε ζητήσει ενισχύσεις μέσω του κέντρου.

Οι τρεις δράστες, που φέρεται να είναι Ρομά, ωστόσο, είχαν προλάβει να ξεφορτωθούν τον σταυρό με την αλυσίδα και κατηγορούσαν τον 61χρονο ότι έπεσε πάνω τους και τους έσπρωξε, λέγοντας ότι τους κατηγορεί άδικα, όπως γράφει το lamiareport.gr.

Δράστες και θύμα μεταφέρθηκαν με περιπολικά στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας για τη συνέχεια της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση