GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Το εθνικό πένθος να μη γίνει άλλοθι για να συγκαλυφθούν οι τεράστιες ευθύνες - ΒΙΝΤΕΟ

«Το εθνικό πένθος που κήρυξε η κυβέρνηση και τα μεγάλα λόγια που ακούστηκαν δεν μπορεί να γίνουν το άλλοθι για να ξεχαστούν τα τερ...

«Το εθνικό πένθος που κήρυξε η κυβέρνηση και τα μεγάλα λόγια που ακούστηκαν δεν μπορεί να γίνουν το άλλοθι για να ξεχαστούν τα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν ούτε το άλλοθι για να συγκαλυφθούν οι τεράστιες ευθύνες διαχρονικά των κυβερνήσεων -και της κυβέρνησης αυτής-, όταν κλείσουν τα φώτα της δημοσιότητας», δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από τη Ραφήνα, όπου βρισκόταν στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις πυρόπληκτες περιοχές της Ανατολικής Αττικής.

Ο κ. Κουτσούμπας κάλεσε σε επαγρύπνηση ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα και τόνισε ότι προέχει η καταγραφή των αγνοουμένων, η εξάσφάλιση ύδρευσης, ηλεκτροδότησης, σίτισης, στέγασης και περίθαλψης, η αποκατάσταση των υποδομών, η καταγραφή των ζημιών, καθώς και η ολική αποζημίωση των πληγέντων.

Ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς τις οικογένειες των θυμάτων, ενώ εξήρε τις προσπάθειες όσων βοήθησαν και τόνισε τη συμβολή των εργαζομένων και των λαϊκών επιτροπών.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση