GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και χημικά στην πορεία για την Μακεδονία...

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της πορείας για τη Μακεδονία όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να προσπεράσουν το μπλό...

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της πορείας για τη Μακεδονία όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να προσπεράσουν το μπλόκο που έστησε η αστυνομία στη συμβολή των οδών Στρατηγού Καλλάρη και Λεωφόρου Νίκης προκειμένου να μην επιτρέψει τους διαδηλωτές να κατευθυνθούν προς το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου όπου βρίσκεται ομάδα αντιεξουσιαστών.
Δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών όταν διαδηλωτές προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Ο κύριος όγκος της πορείας βρίσκεται στο σημείο ενώ διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα κατά των αρχών και εκτοξεύουν γυάλινα μπουκάλια.
Περίπου 40 διαδηλωτές αποσπάστηκαν ωστόσο από την πορεία και κατευθύνονται προς τον Λευκό Πύργο όπου υπάρχει επίσης αστυνομικός κλοιός.
Παράλληλα, πάνω από 100 αντιεξουσιαστές κάνουν πορεία επί της Εγνατίας με κατεύθυνση και αυτοί προς ανατολικά.

Πηγή: Voria

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση