GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φλαμπουράρης για Ρώσους διπλωμάτες: Είχαμε αρκετά στοιχεία που οδηγούσαν στην απέλαση - ΒΙΝΤΕΟ

Στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Ακρα...

Στην απέλαση των Ρώσων διπλωματών αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Ακραίως". Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, "είχαμε εξαντλήσει όλα τα διπλωματικά περιθώρια πριν από την απέλαση. Είχαμε αρκετά στοιχεία που οδηγούσαν στην απέλαση».

Ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθάρισε πως «δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από τη μεριά των Ηνωμένων Πολιτειών. Δεν υπάρχει αλλά και να υπήρχε δεν σημαίνει ότι θα τη δεχόμασταν. Εμείς έχουμε τη δική μας πολιτική και ενεργούμε με βάση τα δικά μας συμφέροντα» και σημείωσε: "Δεν μπορούμε να ενημερώσουμε τα άλλα κόμματα στο βαθμό που υπάρχει ακόμα συζήτηση με τη ρωσική πλευρά. Δεν έχει ακυρωθεί η επίσκεψη Λαβρόφ. Τι θα πει είναι στον «αέρα»;".

Όσον αφορά στο θέμα των Σκοπίων αλλά και στις διαπραγματεύσεις με την Αλβανία υπογράμμισε: «Όπως ξέρετε την εξωτερική πολιτική την ασκεί ο υπουργός Εξωτερικών και ο πρωθυπουργός. Τα θέματα είτε με τα Σκόπια είτε με την Αλβανία απασχολούν την ελληνική πολιτική ζωή, την κοινωνία, το έθνος μας, εδώ και δεκαετίες. Όσον αφορά στα Σκόπια και τη συμφωνία που έγινε είναι μία από τις καλύτερες συμφωνίες, κατά την άποψη της κυβέρνησης».

Αναφερόμενος στη διαφοροποίηση των ΑΝΕΛ στη συμφωνία των Πρεσπών ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι «δικαίωμα ενός μέρους της κυβέρνησης να έχουν διαφορετική άποψη. Όταν ήρθε η στιγμή να διαλέξει με ποιους θα πάει ή με ποιους θα μείνει ψήφισε να μείνει» και παράλληλα εκτίμησε ότι η συμφωνία θα περάσει από τη Βουλή με πάνω από 151 βουλευτές.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση