GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μέρκελ σε Τσίπρα: Ο πόνος των πληγέντων μας αγγίζει όλους

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Ο πόνος των πληγέ...

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. «Ο πόνος των πληγέντων μας αγγίζει όλους», ανέφερε η κ. Μέρκελ, ενώ πρόσφερε και τη βοήθεια της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση Τύπου της Υπηρεσίας Τύπου και Πληροφοριών της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης (BPA) με τον ανωτέρω τίτλο αναφέρει τα εξής:

"Aξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,

με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα για τις καταστροφικές πυρκαγιές δασικών εκτάσεων στη χώρα σας που προκάλεσαν μεγάλο αριθμό νεκρών. Η οδύνη των πληγέντων μας αγγίζει όλους.

Εξ ονόματος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης εκφράζω προς τις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων καθώς και στον ελληνικό λαό τη βαθύτατη συμπάθειά μας. Στους τραυματίες ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες η Γερμανία στέκεται γερά στο πλευρό των Ελλήνων φίλων μας. Σας διαβεβαιώνω για την ετοιμότητα υποστήριξής μας για την αντιμετώπιση των καταστροφικών πυρκαγιών.

Συμπάσχοντας σιωπηρά,

Άγγελα Μέρκελ

Καγκελάριος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση