GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας σπουδαίος μαθηματικός ανάμεσα στα θύματα της φονικής πυρκαγιάς

Ένας άνδρας από τις Ράχες Κυπαρισσίας είναι μεταξύ των ατόμων, που έχασαν τη ζωή τους από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική. Σ...

Ένας άνδρας από τις Ράχες Κυπαρισσίας είναι μεταξύ των ατόμων, που έχασαν τη ζωή τους από τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, πρόκειται για τον 69χρονο μαθηματικό Βασίλη Κατσαργύρη, που βρέθηκε στην περιοχή του Νέου Βουτζά και σύμφωνα με πληροφορίες εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να βοηθήσει μία γυναίκα που κινδύνευε.
Ο 69χρονος ήταν αδερφός του παλιού αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας και πρώην διευθυντή της ΔΟΥ Κυπαρισσίας, αλλά και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Κατσαργύρη.
"Το ΔΣ της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες που θρηνούν ανθρώπινες ζωές και την συμπαράστασή του στους πυροπαθείς.
Η μαθηματική οικογένεια θρηνεί κι εκείνη ένα επιφανές μέλος της, τον Βασίλη Κατσαργύρη, για χρόνια ενεργό μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, συγγραφέα σχολικών βιβλίων, με συμμετοχή σε επιτροπές και προγράμματα της Εταιρείας, που χάθηκε άδικα στις φονικές φωτιές στην Ανατολική Αττική.
Θέλει ακόμη να εξάρει την υπερπροσπάθεια εθελοντών και πυροσβεστών στην κατάσβεση των πυρκαγιών παρά την έλλειψη χρηματοδότησης, μέσων και προσωπικού" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μαθηματική Εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση