GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΚΕ για πυρκαγιές: Να ληφθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα

Με σχόλιό του το ΚΚΕ αναφέρεται στις πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική κατακαίγοντας δάση και περιουσίες. Όπως αναφέρεται στο σχ...

Με σχόλιό του το ΚΚΕ αναφέρεται στις πυρκαγιές που μαίνονται στην Αττική κατακαίγοντας δάση και περιουσίες.

Όπως αναφέρεται στο σχόλιο: "Οι πυρκαγιές στην Κινέτα, στα Χανιά και σε άλλες περιοχές της χώρας, οι οποίες καταστρέφουν δασικές και αγροτικές εκτάσεις, αλλά και κατοικίες, αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας, την ανεπάρκεια των υποδομών δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης, καθώς και τις ελλείψεις σε μέσα και προσωπικό".

Επιπλέον, ζητεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, από κάθε αρμόδια κρατική και τοπική αρχή, να ληφθούν τώρα όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όπως προστίθεται, το ζήτημα αυτό έθεσε σε τηλεφωνική επικοινωνία του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, από τον οποίο και ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στα πύρινα μέτωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση