GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσκασε η «βόμβα» Τζέιμς στην Αρμάνι Μιλάνο

Ο Μάικ Τζέιμς είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έβαλε την υπογραφή του σε τριετέ...

Ο Μάικ Τζέιμς είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την ιταλική ομάδα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του.

O Αμερικανός γκαρντ είχε συμφωνήσει εδώ και μερικές μέρες με την Αρμάνι για συμβόλαιο 2+1 χρόνων, με τις ετήσιες αποδοχές του να υπολογίζονται κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Τη σεζόν 2017/18 που πέρασε ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό μετά το σύντομο πέρασμά του από το ΝΒΑ και τους Phoenix Suns, έχοντας 13,6 πόντους, 2,4 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ μέσο όρο στη Basket League και 16,2 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ μέσο όρο στην EuroLeague.

Να τονιστεί πως στην Αρμάνι Μιλάνο ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αναμένεται να βρει τον Νεμάνια Νέντοβιτς, με τους δυο τους να αναμένεται να συνθέσουν ένα από τα πλέον εκρηκτικά - και παράλληλα... ακριβά - δίδυμα γκαρντ στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση